bebislerimi_buyutuyorum eğitim araştırma da birde uzman doktordu yani özelden gelmiş konuşma üslubu diye birşey vardır bence neye ugradigimi şaşırdım dedim tövbe ettim bida devlete falan gitmek diye Allah düşürmesin 🤲🏻
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
bebislerimi_buyutuyorum Ama Kepez devlet hastanesi ne giden çok var eğer dogumunuza stajyer falan girmiycekse gerçekten hiç değiştirmeyin. Gece gündüz birşey olduğunda doğumum basladiginda kim girecek diye sorun ben gittiğim doktora bunu soruyorum
Zeyno36 hayır yanlış anladınız kötü bir manada yazmadım , benim doktorum da hastane değiştirdi de o yüzden öyle yazıverdim yoksa ne yüksek nede düşük geldi ücret aşağı yukarı fiyatlar hep birbirine yakın zaten yanlış anlamayın lütfen art niyetli yazmadım
emineisk28
Antalya medstar normal 4500 sezaryen 4850 tl.
Ceydaturan bende orada takipliyim hangi doktora gidiyorsunuz ? Benim ki Ufuk bey. Ben gideli 2 gün oluyor fiyat aynı bir değişme söz konusu değil karatasta olduğu İçin pahalı doktor kendisi bile söyledi birden bire bu kadar artması şaşırttı dedi
emineisk28 devlet hastanesi😂
İzmir
normal ve sezeryan 5.500 muayene ücreti 190 nstye ekstra para ödenmiyor
Ceydaturan sezeryan fiyatı İçin de aynı fiyatı söyledi ondan bahsediyorsanız
Medicana ataşehir muane 450 nts 110₺
6500₺ muayene 300₺ DENİZLİ 😩
seydahafsa Özel İbni Sina Hastanesi Mustafa Özgür
Tansum benim doktorum Calibe hanım ben iki hafta önce gittim ve 160 lira verdim şimdi ayın 4 ünde muayenem var fiyat aynımı bilgim yok dedim zaten ?
emineisk28 muayene 280 normal doğum 4750 sezaryan doğum 5300
emineisk28 İstanbul’da yaşıyorum, doktor muayeneye 450 TL ödüyordum şuan 500 TL oldu, doğumum Türkiye hastanesinde olacak şuan fiyat 10 000 umarım artmaz fiyati. İlk doğumum medikal parkta gerçekleştirdi , doktorum başka yere taşındığı için başka doktor istemedim.
Tansum bu arada doktorumdan çok memnunum cidden inanılmaz ilgili ve detaycı inanılmaz pozitif beni çok rahatlatıyor. Bir soruyu 2. Kez sorma gereği olmuyor çok güzel açıklıyor İzmir de olanlara tavsiye ederim.
MALATYADA Kİ ÜCRETLERİ BİLENLER YAZABİLİR Mİ ?
Osmaniyedeki ücretleri bilenler yazabilir mi