Zeyno36 ezgicukur yanlış anlamayın ama neden çok merak ettiğinizi anlamadım heryerde hemen hemen aynı ücret? Fazla mı geldi yoksa düşük mü geldi ücret
Beno Zehratay 35.haftadayim 🤗 bu haftaya kadar çok rahat geçti bebeğin gelişimi benim kilo sağlık durumum bu haftada bel bacak ağrılarım falan var ama annemde teyzemde falanda hep olmuş genetik sanırım.egzersiz yaparak hafifletiyor um.ay inşallah 40.haftaya kadar beklemem 😂
Zehratay Beno olacak o kadar tabi o dedikleriniz bende şimdiden var 😂 ben ilk kızımı 40+4 de aldım kucağıma oda ağrı sancı yokken mecburluktan artık doktor aldı yoksa daha hiç gelesi yoktu
Leylasiva21 Susuz Ben batı hastanesi Cihan bademkirana gidiyorum muayene 150 doğum 4000 sizin baya iyiymiş peki ilgisi nasil oraya gidenler çok kalabalık çok yoğun olduğunu söylüyor
Nilesea bhrcnr ben de sakaryadayım, siz galiba özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorsunuz, adatıpta muayene 215, doğum hakkında henüz bilgi almadım yarın sorucam .
ezgicukur Zeyno36 hayır yanlış anladınız kötü bir manada yazmadım , benim doktorum da hastane değiştirdi de o yüzden öyle yazıverdim yoksa ne yüksek nede düşük geldi ücret aşağı yukarı fiyatlar hep birbirine yakın zaten yanlış anlamayın lütfen art niyetli yazmadım
Ceydaturan Zeyno36 normal doğum üzerinden konuştuk ama bu gidişimde sezeryan olarak da konuşacam o zaman yazarım
Ceydaturan Cennetim41 muayene 160 lira canım zaten takip Çankayatıp merkezinde yapılıyor sadece doğum Karataş hastanesinde olacak doktorumun anlaşmalı hastanesi olduğu için. Ayın 4 ünde ikili tarama için gidecem fiyat değişikliği varmı o zaman öğrenecem o zaman net yazarım.
Tansum Ceydaturan bende orada takipliyim hangi doktora gidiyorsunuz ? Benim ki Ufuk bey. Ben gideli 2 gün oluyor fiyat aynı bir değişme söz konusu değil karatasta olduğu İçin pahalı doktor kendisi bile söyledi birden bire bu kadar artması şaşırttı dedi
MinikKubra25 Esim Bağkurlu olduğu için onun üstünden bakiliyorum 3500 normalde sezeryanda normalde 6000 tl miş sağlıkla gelsinler inşallah 😍🤍
Gingerlove emineisk28 Ankara’da doğum paketi aldım özel doktordan, doğum için üç seçenek sundu hastane olarak. Memorialda doğum için 10.500 ödemiştik Eylül ayında. Ayrıntılı ultrason dışında her şey dahil.
Ar-ba Medilife hastanesi muayene 160 TL nst 60 TL. Yer İstanbul. Doğum ücretlerini bilmiyorum kızlar. Eşimin iş yeri sayesinde tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık o doğumu karşılıyor. Tahlillerimi de ücretsiz yaptırabiliyorum yine aynı hastanede. Sigorta olunca muayene ücreti de 15 TL oluyor. En büyük iyikilerimden biri bu sigorta oldu. İyi ki yaptırmışız sigortayı fiyatlar çok uçuk gerçekten.
Ozoguz emineisk28 Muayene 200, Nst 60, Normal doğum 4000 epidural istersen 4750, Dr. istemiyle sezeryan 3750, kendi isteğinlede 6 küsürdü
DilaraArslan07 bebislerimi_buyutuyorum eğitim araştırma da birde uzman doktordu yani özelden gelmiş konuşma üslubu diye birşey vardır bence neye ugradigimi şaşırdım dedim tövbe ettim bida devlete falan gitmek diye Allah düşürmesin 🤲🏻