Glsn96 Srfe_01 bana yoğurt çok iyi geliyor, çok kötü olursam da gaviscon önerdi doktorum onu kullanıyorum. Gün içinde bolca su içmek mide yanmasına iyi geliyormuş 😊
eslemsi Srfe_01 bakalim nasipte ne varsa artik bir kizim var 29 aylik isterim iki kiz cocuk cok severim oglan cocuk niyeyse hoc istemiyorum alalhin gucune gitmesinde ben kizciyim😊
meltemkumsal16 Aysumt yaa masallahh insallah bizde böyle görebiliriz 😊🌺burnu falan cok guzel Allah kucağıniza almayı nasip etsin 😊♥️
mucizem42 meltemkumsal16 ben halen hissedemiyoruum daha 17+3 deyiz bulantımiz devam kilo almadım 10 kilo verdik cinsiyet söylenmedi detayliya kadar ogrenemeyrcem ve gece sürekli dönerek bı sağ bı sola yatiyorum
meltemkumsal16 mucizem42 bulantilar cok kotu oluyor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer 10 kilo vermişsin bende hiç almadim mide bulantısı yaşarken 2 kilo vermiştim geçti cok şükür 🙏
meltemkumsal16 Breeze1990 benim iştahım kapalı değil mide bulantim olmadığı için hatta çok fazla acikmaya başladım gece kendimi yememek için tutuyorum 😣