Glsn96 Hareketleri nasıl hissediyorsunuz acaba? Benim ikinci hamileliğim, göbeğimin altında sanki elimin altından bir şey kayıyormuş gibi hissediyorum, bebiş midir yoksa bağırsaklar mı emin olamadım😅
Srfe_01 Glsn96 seyirme seklınde baslıuo sızın dedıgınız gıbı bır hafta sonra daha belırgın oluyo o pıtırtılar sankı bı an balık yüzüyor kuyruğu degıyor gıbı saniyelık bısey😂
meltemkumsal16 Glsn96 benimde o şekilde hatta sanki guruldama gibi balon balon oluyor 😊bazen bir balık gibi 😊💕
meltemkumsal16 _Lavinya uyumak zatenn cok zorr geceler başladı galiba simdiden 😊 Allah kucağına almayı nasip etsin 🧚♀️
Srfe_01 meltemkumsal16 guruldama bagırsak hareketlerındir bebek oyle hareket etmez ☺️Suan hafıf sanıyelık seyler bebek
Srfe_01 Doktorum bana onumuzdekı haftalar gobegın acımaya baslıcak göbek delıgınde bı agrı olucak bebek yukarı çıktıkça dedı sizde oluyomu kızlar
Glsn96 Srfe_01 evettt benim son 3-4 gündür göbeğimde ağrı var, dokunduğumda daha çok acıyor🤷🏻♀️ Bebeğin büyümesinden kaynaklanıyorsa iyi tabi😊
60_duygu Srfe_01 benimd aynı ikinci ama erkek benim ki isim Ali Asaf düşündük hiç hareket hissetmedim daha detaylı ultrason yaptırdınız mi 20 ci haftamda tetenoz asım var
Srfe_01 60_duygu bugun tetenoz oldum bende kolum ağrımaya basladı detaylı ıstedı ama yaptrmadım daha devlete gıdıyorum evıme yakın kış dönemındeyız dıye gıttıgım hastende randevu yok doktorum ıstersen dısarda yaptrabılırsın sana kalmıs dedı bende daha yaptrmadım canım kesın kesın yaptr dıye bıseyde konuşmadı etrafıma bakıyorum yaptrmyan da çok Arada bı yerde kaldım yaptrsam mı yaptrmasam mı dıye 24 haftaya kadar zamanı var bakalım arastırıcam bıraz
eslemsi meltemkumsal16 cok az gunde 1 2 defa pit pıt o padar pek hareket yok ikinci gebelik olmasina rağmen. Karnim 2 gundur daha çok cikti pek yoktu normalde. Isim kararlastirmayi birak cinsiyet ne onuda bilmiyorum ki
meltemkumsal16 eslemsi yaa biz 15+3 de öğrendik kızımız olucak kiz gec gösterir aslında ama biz ozaman öğrendik insallah en kısa zamanda öğrenirsiniz 🍀
Aliceaden meltemkumsal16 gece oynuyor 16+4 canım fakat geceleri hiç uyuyamıyorum buhur bıgır bağırsaklar çalışır gibi ama hissediyorum değişik bişey 🥰ismimiz ADEN oğlumuz oluyor 😍
Srfe_01 Glsn96 göbek gerıldıgınden oluyormus dr benı sımdıden uyardı sen kac haftalık oldun ben 18 oldum ama göbekte acımam yok suan