zeynonunannesiiii Ruveyda_baskapan bende balık yemezdim hamilelikte yemeye başladım bendede ters tepti
Gulsumelif Ruveyda_baskapan ilk başlarda soğan yumurta turşu sarımsak… tavuk çok istediğim halde igrendim yiyemedim 😆 Ama tamamen 5 ay sonra geçti soğan sarımsak hassasiyeti falan yumurta devam ediyor sadece haşlanmış yiyemiyorum kokuyor o 5 aya kadar soğansız sarimsaksız yemek yaptım diyebilirim yapan olduğunda da ben gidip istifra ettim
Karanfil_ Ece003 banada denk gelmişti öyle bişey ama çok yıllar önceydi küçüktüm tavuğun altından aldım yumurtayı haşladım baktım kırılmıyor aldım vurdum bahçede yere aman Allahım civciv haşlamışım 😭😭
Gozde1909 Ruveyda_baskapan sadece soganın kokusuna tahamulum yok oda pişmiş sogaan hep yerdım onun kokusundan tıksındım
yas37 Ruveyda_baskapan Tatlı ne varsa, zeytin, peynir, gravyer peynir… ve yumurta, az pişmiş şeyler… (ama sushiyi de özlüyorum)
Mercimek2 yas37 bende bütün tatlılardan çok tiksindim normalde sadece tatlı ile beslenen biri olarak 😁 böyle kapalı olan tatlı cikolata bisküvi tarzı şeylerde sizede bir koku geliyor mu sanki hepsinde aynı koku var yiyemiyorum
Bebekko34 Balık yemeyi çok severdim kokusuna dahi tahammülüm yok yumurta yiyemiyorum tavuk ve et yemeklerim içinde tahammülüm yok en çok şaşırdığım kahvesiz yaşıyamazdım k sını duydugum an kusuyorum 😔😿
hemsire_1_anne Ruveyda_baskapan et , tavuk ve balık 🥲🥲 çok sevrek tuketirdim hamileliğin başından brri içim almıyor resmen 🥲🥲🥲
yas37 Mercimek2 Hele paketlenmiş tatlılar midem kalkıyor. Koku değil yediğimi hayal etmek bile kötü hissettiriyor 🤭 Ama Allahın sevgili kuluymuşum 35.haftadayım ve sadece 3 kilo aldım, muhtemelen tatlı yiyemediğimden artık.
Tgbx Ruveyda_baskapan türk kahvesii olmazsa olmazımdı ama 3 ay ağzıma süremedim kahve pişen ortamada giremedim.