EsilaMiracAyazEren_Moms Ruveyda_baskapan Kesinlikle Tavuk. Normalde hiçbir yemeği seçmem. Kırmızı et ve bamya hariç. Ama hamileyken ne zaman tavuk yesem kendimi zehirlenmiş gibi hissediyorum yiyemiyorum. Ve acayip midemi bulandırıyor.
Gayecik Ruveyda_baskapan Ben sucuk normaldede yemiyorum ama hamilelikte en çok soğan sarımsaktan tiksindim 5 ay olucak 1 hafta sonra hala geçmedi kokusunu aldığım an öğürmeyi bırakın istifra ediyorum ve bu dışardada aynı şekilde ne yazık ki tek dileğim düzelmek 🥺
fztfatmazel kıpkırmızı elma🥺🤦🏻♀️ Allahım bir şeyi o kadar çok seviyorken nasıl bu kadar tiksinilir🤷🏻♀️
Oylumbaska Ruveyda_baskapan brokoli, karnıbahar, lahana, çoğu sebze , et yiyemiyorum ancak köfte olması lazım normalde et hastası biriydim, zeytinyağından tiksiniyorum yazarken bile midem kalktı 😢😢😢
Eda_65 Ruveyda_baskapan tavuk eti soğan kırmızı et bakliyat yumurta sağlık ocağına gittim dün doktor bana dedi sen neyle besleniyorsun dedim çorbayla dedi proteinsizlikten ölecen 6 ay oldu hala yiyemiyorum kokusu felaket geliyor 🤢
fride009 Ruveyda_baskapan soğan sarımsak sucuk salam portakal mandalina vs çok fazla hepsini sayamıyorum 😅
Eminecalk1 Ruveyda_baskapan hamile kalmadan önce haftada 2-3 kez tavuklu yemekler falan yerdim şimdi ismini duysam görsem kokusunu alsam Bile tahammül edemiyorum midem kaldırmıyor 😂🙄
Kader_tan Bende değişen birşey olmadı, seçici değildim ve hâlâ da öyleyim , hiçbirşeyden tiksinmedim.
Deletedmom_72 Ruveyda_baskapan ben şuan hiç bir şey yiyemiyorum 7 haftalığım 😔 herşeyden midem bulanıyor