Mothersbaby Ruveyda_baskapan et, kıyma, tavuk, yumurta, soğan, balık,kahve. Bunları görmeye bile tahammül edemiyorum geriye kalan yemekleri de zorla yiyorum. Açlıktan 1.5 kilo verdim
Deletedmom_7 Ruveyda_baskapan pırasayi çok severim ama hamilelikte kokusundan dolayı yiyemez oldum. Zeytinyağı katılan hiçbir yemeği yiyemiyorum salatada zeytinyağı varsa da yiyemiyorum. 🥺
Deletedmom_7 Ruveyda_baskapan sucuk salam zaten kokusundan dolayı tiksiniyorum hazır hiçbir şeyi yiyemiyorum. Bugün köfte kizarttim kokusundan midem bulandı köfte de çıktı hayatımdan eşim yesin ben çorba yiyeyim diye döndüm çorba yaptım 🙄
Irem33 Ruveyda_baskapan et et et başka birşey değil eti o kadar çok sevmeme rağmen birtek etten soğudum yiyemez oldum
desertrain Ruveyda_baskapan benim tiksinme olmadı ama sucuk hiç sevmem yemezdim hamilelikten önce şimdi çiğ çiğ yiyesim geliyor 22 haftalık 😂
La_le Ruveyda_baskapan hamile kaldığım günden beri tüm yemekleri yiyemiyorum gordukce migdem bulanıyor
DEMETT35 Herseyi severek tüketirdim ama şimdi asla canım bişey istemiyor yumurta salçalı yemekler ıspanak balık hiç yiyemiyorum. Bütün yemeklerlerden tiksindim. Umarım hemencik geçer
Esradogann Ben 7 haftalık hamileyim herhangi bir kusma koku hassasiyeti yok şuan bende bazen ağır yemeklerin kokusu bunaltıyor ama gidip kusmuyorum yani öyle cok etkilemiyor beni belki daha küçüğüz diye olabilir bi kere kiyma kavurmasi ağır gelmisti o kadar
yas37 Mercimek2 Hele paketlenmiş tatlılar midem kalkıyor. Koku değil yediğimi hayal etmek bile kötü hissettiriyor 🤭 Ama Allahın sevgili kuluymuşum 35.haftadayım ve sadece 3 kilo aldım, muhtemelen tatlı yiyemediğimden artık.