Umutunannesi92 Ruveyda_baskapan tüm bakliyatlar özellikle nohut ve kuru fasulye,tavuk, pirinç pilavı ☹️
nmtock41 Ruveyda_baskapan lahmacun 😔 ya çok severdim hafta da bi kere de olsa yerdim şimdi kokusuna tahammül edemiyorum ve midemi mahvediyor 😔😭😭
gizemkrgzl Ruveyda_baskapan köfte ve kıymalı herşey tahammül bile edemiyorum 30. Haftadayim hala da geçmedi heralde hiç gecmicek diyorum 😂😂
Nehir-Poyraz Ruveyda_baskapan lahana sarması İçinde salça olan çorbalar şehriye,tarhana vs Tavuk zaten sevmezdm kokusuna gelemez oldum direk lavaboya koşuyorum Şerbetli tatlı hastasıyım ama asla tatlı şeyler yiyemiyorum heleki tatlı aslaa 😳
Mom727373 Babyp Birkaç doğum yapan pek çok kişi sanciyi evde çekmeyi öneriyor. Ben de öyle yapmak istiyorum fakat insan nasin anlar ne kadarını evde çekmeli, ne zaman hastaneye gitmeli?
Rmutlu Ruveyda_baskapan tatlı yiyemiyorum pasta kurabiye kek gibi şeyleri ağzıma süremiyorum direk midem kalkıyor
Zehra7760 7+2 soğanlı ve sarımsaklı olan tüm yiğecekler tavuk, avakado bide turşular burlardan aşırı tiksiniyorum önceden severek yerdim :((( ha bide tatlılarr :(
bebislerimi_buyutuyorum Ruveyda_baskapan sudan çıkan herturlu canlı hele midyenin lafı geçtiği zaman dahi başıma ağrılar giriyor o derece ve sarımsak 🤢 bide şöyle bişey var yeni gebe olduğumu ogrendigim zaman eşimle ailemle akvaryuma gezmeye gittik o suyun ve balıkların kokusunu aldığım için şuan akvaryumdan da nefret ediyorum 😅🤦🏻♀️