Ozge-17 Salçalı ve baharatlı yemekler şimdi kokusundan aşırı rahatsız oluyorum evlerden nefret ediyorum her ev salçalı yemek kokuyor 😞😞
Aylindirgen Ruveyda_baskapan sucuktan bir ara tiksinmiştim ama bu aralar tekrar pişiriyorum canım öyle çok istiyor ki anlatamam 😀
DLr33atly Ruveyda_baskapan Çiğköfte salçalı makarna. Çay Nescafe sigara ciğer patates salatası soğuk çay bunlar hep tiksindigim şeyler 35 haftamdayim hala ağzıma vurmadım bunları isimleri duyunca bile midem bulanıyor en sevdiklerimden soğudum resmen
Yerfistiklarininannesi Ruveyda_baskapan balik balik balik allahim üzülüyorum da kizimada yapamıyorum diye ama afini bile duymak istemiyorum
Narmin99 Ruveyda_baskapan Ruveyda_baskapan ben et tavuk yiyemiyorum çok sebze daha çok canım çekiyor hayatımfa hiç yemediyim sebzeleri yiyotum o detece çok qarip
Bsrbsrrr Ruveyda_baskapan balık balık balık zorlaA doktorum haftada 1 yemem gerektiğini söylediği için yiyorum yoksa yemicem🥴
ayse_22 Ruveyda_baskapan hiç birşey 🥺 Bu durum beni çok üzüyor ama yiyemiyorum yediğimde 5 dk sonra çıkıyor kahvaltıyı seviyorum ama oda peynir yumurta zeytin çok az yoğurt 🤷🏻♀️😢
Aysu123cicek Ruveyda_baskapan beni et limon tahamulum yok resmen vejeteryan oldum ben etsiz yemek agzima surmezdim simdi goruntusune bile tahamulum yok limon cok severdim simdi goresim yok
Bets123 Ya bir ben miyim soğan ve sarımsaktan tiksinen hadi sucuğu geçtim sarımsak benm vazgecilmezimdi şuan kokusu bile yetiyor 🤢🤮 14+3 üm ailem dua ediyor geçsin die maskeyle geziyorum evde 🤭🥴😂
Cengo Bets123 bende de yerken değil ama bir başkası yediğinde sonrasında ondan aldığım koku hassasiyeti oluştu. Gerçekten yıpratıcı🥺
Ezoo35 Ben hamilelik öncesi sarımsak aşığı bir kadındım. Herşey de olsun yani. Ama şimdi yoğurtta olmasına dahi tahammülüm yok :( eşimde bir okadar aşık maalesef sarımsağa. Onun yüzünden bazen mecbur yemek zorunda kalıyorum 🥴🥴
zbydslck Herşey.. Covid nedeniyle tat koku gitti. Geldikten kısa süre sonra tüm tat ve kokular değişti. Parosmi diyolar ve tedavisi yok. Hiçbişey olması gereken tadında ve kokusunda değil. 31 haftalık gebeyim canm hiçbişey çekmiyo bile çünkü zaten yesemde o tadı alamicam. Aşermek nasip olmadı ama bol bol tiksinme var.
haticerabia45 zbydslck bende kovid geçirdim Ekim ayında hala tat koku ayırt edemiyorum cidden geçmez mi tedavisi yok mu bende o yüzden herşeyden tiksiniyorum 😭
KaderKeklik Ruveyda_baskapan Ben ıspanak kuru fasulye balık normalde çok severdim şimdi ağzıma sürmem bile😀