Sinoooom GeceB valla onu bilmiyorum ama dediğim gibi tv de çıkan diriliş Ertuğrul ve benzeri dizileri izleyenler eski Türkçe isimler koyuyor ☺️ Bende göktuğ istedim ama araştırdım ve milliyetçi olduğumdan istedim baktım herkes koyuyor vazgeçtim
GeceB Sinoooom televizyon izlemiyorum dizi takip etmiyorum inşallah popüler bir isim koymam yanlışlıkla şuan çevremden duyduğum isimler hep bu şekilde 😂
Leyla_nur GeceB “Rihem” olacak bizim de kızımızın ismi ve anlamı da güzel. Nadir duyulan bir isim. Yağmur yağdıktan sonra toprağın kokusu demek.
GeceB Esrakky yeğenimin ismi Armin 👼🏻 kızı olacaklar düşünsün kesinlikle bu ismi anlamı da özgürlükçü barış yanlısı demek 💕
GeceB Tazee-annee Bende sadece Alp ismi olarak düşündüm ama maalesef en yakınlarımda var o yüzden tercih edemiyorum 🤦🏻♀️ Deniz Alp, Giray Alp, Alperen şeklinde kullanılıyor çevremde 🌸
Eslem_1 GeceB ben de aksine çift isim taraftarıyım büyüyünce kendi istediğini kullansın bi arkadaşım vardı iki isimli bir ismi emineydi ve söylenince çok kızıyordu mesela sinir oluyordu diğer ismini kullanıyordu 😀
GeceB Eslem_1 ama o sevmediği isimle yaşamak zorunda sürekli söyleyip duruyorlar çok sinir bozucu bence. Genelde ilk isim söyleniyor sevse de sevmese de. İsim verirken sadece bugünü değil geleceği düşünmek gerekiyor sanırım…☺️