GeceB Tazee-annee Bende sadece Alp ismi olarak düşündüm ama maalesef en yakınlarımda var o yüzden tercih edemiyorum 🤦🏻♀️ Deniz Alp, Giray Alp, Alperen şeklinde kullanılıyor çevremde 🌸
GeceB Esrakky yeğenimin ismi Armin 👼🏻 kızı olacaklar düşünsün kesinlikle bu ismi anlamı da özgürlükçü barış yanlısı demek 💕
Deletedmom10846 GeceB bilmiyorum popülerliğini ama büyük oğlum Yavuz Uras. küçük oğluma Çağan Barlas karar verdik tek olarak değerlendirebilirsiniz. İsimlerin anlamına çok dikkat ederek seçtik😊 kız ismi olarak da Mahinur ve Mihra yı çok beğeniyorum
GeceB Deletedmom10846 bazı isimler çok güzel ama yakınlarımda var Uras kuzenimin oğlunun Barlas abimin oğlunun ismi 🥲 hayırlı evlat olsunlar inşallah 💕
Deletedmom10846 GeceB amin inşallah 🤲🏻 Evet bazen güzel isimleri çevremizdekiler koymuş oluyor😊 bulursunuz inşallah güzel bi isim
zeynonunannesiiii GeceB mihra aksa, nehir kumsal, ırmak ada, nilda, dünya, Asya, melinda, kumru lina, liya,
Doga_deniz GeceB kızımın adı doğa bizden duyan bikaç kişi çok beğenip koydu çocuklarına. İkincinin cinsiyeti belli değil ama adı deniz olacak inşallah. Bu tarz isimleri seviyorum duru rüzgar özgür doruk ırmak toprak. Hem o ne ya diye düşünmüyosun anlamı belli hem çok güzel bence
GeceB Doga_deniz Deniz ismine aşığım çocukluğumdan beri favorim ❤️ Doğa ismini de beğeniyorum 👌🏻 Ama unisex isimleri eşim istemiyor ikna edebilirsem Deniz olsun çok isterim ben de 😍