GeceB Hem kız hem de erkek ismi arıyorum. Tek bir isim koymak istiyorum. Çift isim sevmiyorum çünkü bir tanesi daha çok kullanılıyor ya da hiç kullanılmıyor. Anlamı güzel çok duyulmamış zarif isimler var mı önerebileceğiniz ? 👼🏻🌸
GeceB 5561 Arapça kökenli isim vermeyi düşünmüyorum hiç. Sevdiğim isimler var ama ben Türkçe kökenli isim arayışındayım 🌸
Sinoooom Yigit_Aras9 bende ilk gördüm yiğit arası 🤩 diriliş izlemekten herkes eski Türkçe isimleri koyuyor 😂
Doga_deniz GeceB kızımın adı doğa bizden duyan bikaç kişi çok beğenip koydu çocuklarına. İkincinin cinsiyeti belli değil ama adı deniz olacak inşallah. Bu tarz isimleri seviyorum duru rüzgar özgür doruk ırmak toprak. Hem o ne ya diye düşünmüyosun anlamı belli hem çok güzel bence
GeceB Villanelle Eva ismi de notlarım arasındaydı ama babamız beğenmedi 🤦🏻♀️ Övünç ismini ilk defa duyuyorum 👌🏻
Sinoooom GeceB valla onu bilmiyorum ama dediğim gibi tv de çıkan diriliş Ertuğrul ve benzeri dizileri izleyenler eski Türkçe isimler koyuyor ☺️ Bende göktuğ istedim ama araştırdım ve milliyetçi olduğumdan istedim baktım herkes koyuyor vazgeçtim