Ersibneh mammaaa33 özel evet doktor iyiydi ama asıl doktorum o değildi nöbetçiye denk geldi aciliyetim var diye akşam gitmiştim o bana kız dedi asıl doktor erkek dedi ıltarron da da var erkek pipisi
mammaaa33 Ersibneh atabilir misiniz kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum da bana yüzde 80 erkek yüzde 20 kız dediler
mammaaa33 Ersibneh ımgyukle.com dan fotoyu yükleyip bağlantı kopyala yapıp buraya yapıştıracaksınız o şekilde yükleniyor☺️
sendekimsinnn Ersibneh ya bendede öyle oldu 3 gün önce gittim net pipisini gösterdi erkek dedi acaba yanılma payı olurmu
Ogrtmn1234 Ersibneh ayy Allah’ım bu nasıl erkek değil dedi sonradan doktor 😂 tekrar gittiniz mi doktora
mammaaa33 Ersibneh ay inanmıyorum pipi resmen 😀 20 ve 24 te hep erkek mi demişlerdi yani bu kadar tesadüf olamaz hep aradaymış demek ayrıntılı yaptırmış mıydınız orda da mı belli olmadı ayrıntılı da
Ersibneh Ogrtmn1234 hahahaja valaa ilk gittiğim ultrason bu ekeek dendi somra da yüzde 99 kızzz dediler bir daha gittk popo üstünde oturuyordu diye göremedi doktor bildiğin üç farklı doktora gittim ama buna kız dediii😂😂😂