mammaaa33 Ersibneh ay inanmıyorum pipi resmen 😀 20 ve 24 te hep erkek mi demişlerdi yani bu kadar tesadüf olamaz hep aradaymış demek ayrıntılı yaptırmış mıydınız orda da mı belli olmadı ayrıntılı da
Ersibneh mammaaa33 ayrıntılı yapamadım ilk 20 hafta da bu ultarasom var işte buna erkek dedi 26 .hafta da kız dediii 😂😂😂herhal de ikizlere gebeyim ahahahha
Ersibneh Ogrtmn1234 hahahaja valaa ilk gittiğim ultrason bu ekeek dendi somra da yüzde 99 kızzz dediler bir daha gittk popo üstünde oturuyordu diye göremedi doktor bildiğin üç farklı doktora gittim ama buna kız dediii😂😂😂
mammaaa33 Ersibneh doktorum da bana hep benn erkek diyorsam erkektir diyor 😂 şu pipiyi görünce ama çok şaşırdım 😁
Ersibneh mammaaa33 cidden şaşırdık rabbim hangisini nasip ediyorsa odur zayen ama komik olan kız demeleri pipi var resmen sjsjsjs
Ersibneh cicekli0 valaa inan biz de bilemeyoruz özele de sırf yanılma olmasın ye gittik hayırlısı bakalım
Sunay_selcuk1 Ersibneh ben böyle görmedim canım oturur şekildeydi zaten ikinci gittiğimde bu şekilde gördüm kız olduğunu
sendekimsinnn Ogrtmn1234 evet erkek ama daha yeni biri atmıştı ıltrason fotoğrafını ondada resmen pipi var ama doktor kız demiş anlamadım
Leylaaa54 Ersibneh size kesin erkek demişler miydi,pipi falan gösterdiler mi,bi de devlet mi özel mi,devlette çok hızlı bakıyorlar ayrıntılı bakmıyorlar