MnksT Efnan-77 benim ikinci gebelik ilkide kızdı buda kız. İkinciler erken geliyo deniyo ama bakalım ne olcak
ozdkubra Busra2013 aynı durum bendede var hala kanala inmedi son 10 gün doktor 10 günü geçer kesinikle dedi😱
Cotanakk Minigim76 benim de iki haftadır sancım çıkıyor ama açıklık yok önemli olan sancı çıkması değil demekki sizin sancınız bir gelecek pir gelecek 😁
irem88 Efnan-77 hiç sancı çıkmadı herşey yolunda dedi doktorum 40 haftayı beklicez olmazsa konuşup bişeye karar veririz dedi
Efnan-77 irem88 benimde doktorum 38 haftalıkken bu hafta doğum olmazsa haftaya çatı muaynesi demişti 39 haftalık oldum işte yarın çatı muayenesi olucam son haftaya bıraktı doğumu tetikler diye inşallah tetikler 😊
irem88 Efnan-77 benim 3. Hamileliğim olduğu için çatı muayenesi yapmıyo çünkü hep aynı doktora gidiyorum
TatlisBirAnne Efnan-77 Sancıyı gün değil bebek belirliyor. Ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bir daha asla anne karnına dönemeyecek varsın kalsın 😂
Efnan-77 TatlisBirAnne bebek eğer gelmezse vaktinde ozamn sezeryan gibi duruyo 😊 günü geçerse doktor alıcaz dedi çünki
irem88 Efnan-77 normal oldu iki doğumumda 40 haftayı beklerse sezeryan olma ihtimali var iri bebek diyo doktor sağlıklı doğusunda doğum şekli önemli değil artık gönül isteri normal olsun ama olmazsada yapacak bişey yok
Efnan-77 TatlisBirAnne doktoruma göre 40 oldu zaman sezeryan diyo bekletme taraftarı değil ama yarın daha net bişe söyler heralde