Efnan-77 TatlisBirAnne doktoruma göre 40 oldu zaman sezeryan diyo bekletme taraftarı değil ama yarın daha net bişe söyler heralde
TatlisBirAnne Efnan-77 işte Türk doktoru farkı. . Valla dicek bişey bulamıyorum karar sizin. Ama bebeğin henüz daha 2 haftası var.
Efnan-77 TatlisBirAnne bakalım yarın doktorum ne dicek tam olarak çatı muayenesinde çatı darsa sezeryan da diyebilir
leylo29 Minigim76 Nezmn oldun canim cati muayenesi bn daha olmadim doktorda bisey demedi 13 gun var bnim son
Yamantosunannesi leylo29 benim 16 gün var 37+5 bugün çatı muayenesi yapacak doktor 37 den itibaren yapılıyor canım
Efnan-77 TatlisBirAnne bilmiyorum öyle diyipde sezeryana alıyolar ya çatın dar diyip ben özele gidiyorum ama devlet hastanesinede gidiyorum orda çatı muaynesi falan yapmadılar daha hiç neolur neolmaz iki doktorda görsün dedim bakalım
irem88 Efnan-77 normal oldu iki doğumumda 40 haftayı beklerse sezeryan olma ihtimali var iri bebek diyo doktor sağlıklı doğusunda doğum şekli önemli değil artık gönül isteri normal olsun ama olmazsada yapacak bişey yok
Efnan-77 Ben gittim doktorum yapmadı çatı muayenesi kanala girmemiş bebek ter dönmüş ama girmedi için çatı muayenesi yapmadı haftaya gel dedi ozmanda 40 oluyo