Brlayayse Efnan-77 son 5 ama bizde de henüz bişi yok geçen hafta bugün biraz sancı çıktı ama durdu bekliyoruz hala😇
TatlisBirAnne Efnan-77 Sancıyı gün değil bebek belirliyor. Ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bir daha asla anne karnına dönemeyecek varsın kalsın 😂
eylulabla_oluyor Efnan-77 inşaAllah canım benim günlerce sancı olmaz zaten korkma ablamda 2 doğumuna sancı tutup gitti
irem88 Efnan-77 hiç sancı çıkmadı herşey yolunda dedi doktorum 40 haftayı beklicez olmazsa konuşup bişeye karar veririz dedi
Mirayinannesii Şafak aynı :) arada bel ve kasık ağrım dışında hic bişeyim yok 🥲 yolu bulamadılar herhalde :) çatı muayenesi oldunuz mı acaba ben daha olmadım 😏
Minigim76 Uygulamaya göre son 14 gün çatı muaneside oldum ama hala ne gelen var ne giden . Bugün nst de yine sancım çıkmadı oğlum içerde daha rahat galiba 😂😂
leylo29 Minigim76 Nezmn oldun canim cati muayenesi bn daha olmadim doktorda bisey demedi 13 gun var bnim son
Mirayinannesii Efnan-77 persembe sizden bekliyorum mutlaka cuma da ben sonucu bildiririm tabi yaparsa :)
MnksT Efnan-77 aynıyız sizinle bende yarın 39 oluyorum bakalım hangimiz önce doğurcak☺️ İlk gebeliğiniz mi cinsiyet ne