1sincaptanesi Rozz hamileliğin basinda 3 bidon turşu bitirdim onun dışında çıtır çıtır baklava aşerdim 3 ay sonra yemek nasip oldu çok şükür
Acee Rozz kesin erkek senin bende onlara cok aseriyodum normalde tatliya bayilirim ama bu hamileligim tersi oldu ve erkek bebegim olcak insaAllah
KkkkBbbb Ecceee ay bnde tatlıyı da ekşi ve tuzluyı da severdim şimdi kesinlikle tatlı yiyemiyorum canım istemiyor hep sulu meyveler ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım 🥝🍏🍋🤤
Leyla001 Ecceee kızımda hep meyvenin tatlısını yedim valla şimdide ekşi limon 🍋 bayılıyorum bakalım daha çok yeni 7 haftalık başından beri limon limon kolonyası aşeriyorum 😂🤣😂
2kizanasi Bazı günler aşırı tatlı istiyorum ertesi gün tiksiniyorum sonra acı ekşi yiyorum ertesi gün yüzüne bakmıyorum. 🥲 Bugün tatlı günümdü heralde ki 6 kişilik meyveli yaş pastayı tek başıma yedim 🥲
Dmteyll Sürekli erik kivi mandalina tarzi şeyler yiyorum aş ermek degilde zaten normalde de seviyordum simdi iyice yiyorum😂
star3star Rozz aynen bende sizin gibiyim aşermek demiyelimde normalde tatlıyı çok seven biri olarak bu süreçte hiç tatlı isteğim yok hep tuzlu baharatlı ekşi şeyler istiyo vücudum
eymeninannesi123 Benim bebiş kız ben ekşi şeylere hiç asermiyorum tatlı arada mayhoş şeyler istiyor canım