Birgul Rozz ayy deli gibi turşu yemiştim ilk aylar, normalde karışık turşu pek yemem. Salatalık ve havuç severim, ama hepsini yiyordum hemde nası. Ayva cok yemiştim, kiviii, çiğ köfteeee 😂😂 tatlı çok yemedim bazen bi düşerdi aklıma o kadar 😀
miyopmom Rozz ilk basta tursu ama suyunu bardak bardak ictim resmen (cocuklugumuzda hep icerdik annem kendi yapardi tursuyu Allah razi olsun ablamda yapmisti hemen ondan almistim ) ama deli gibi turkiye durumleri istiyorum nohut durumu tavuk durumu doner kisaca sicak sicak turkiye durumu🥲
Melson20 Rozz Normalde cikolata delisiydim ama hamile oldugumdan veri cikolatadan tiksinmeye basladim. Sadece tursu, cig kofte, limon, eksili yesil elma vs vs. Beyaz peynir, yesil zeytin 👀
Merve-8 Klcaysgl Ben de aynı şeylere karşı zaaf duyuyorum cinsiyeti ne acaba bebeğinizin benimkisi belli değil henüz 12. Haftadayım belki bana da bir referans olur😂
Kbrayankkk Rozz ajhHaha aman birak kiz bi zamandan sonra mide suyumu getiriyordu agzimdan düşün sen iste ne kadar çok yerdim dndbdnd o yüzden oğlum şuan çok kuduruk sjjd