UmutsuzPolyanna esmir vakti zamanında kaç gayme saydı anam onlara mdkdmdj 1 sene uğraştım düzelsin diye nütfen 🤣🤣
esmir UmutsuzPolyanna 😂😂bende genç yaşımda yaptrmştm okadar babam dedi git kocan yapsn diyodum bu dişle beni hangi koca alır 😂😂😂
UmutsuzPolyanna esmir gerçekten diş insanı o kadar değiştiriyor ve özgüven veriyorlar imkanı olan herkes yaptırsın bacım neresini sevmiyorsa
Armess_loya Esraliiii MAŞALLAH SUBANALLAH BAREKALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM BAĞIŞLASIN 🧿🧿🧿💓🤲🏻
Armess_loya UmutsuzPolyanna laaa dün atmadın mı gıı daha önceleri foto laa başkalarını mı atıyornda bizi mi kekliyon yoksa Hürrem😂😂🤣 gördüm ya gıı seni daha öncesi 💓🧿🧿
UmutsuzPolyanna Armess_loya hee şimdi kapalı halimi atıyorum tab2 o ilk attığım açık halimdi pişman oldum attığıma da şimdi her yerlerim şiş uzun zamandır görüşmediğim biri gelse sen kimsin der jdjdj🤣🤣 dün koyduğumda tek gözümdü djdk🤣🤣
Aag06 cahillesohbetikestim napalim ciktik disari az biraz dolandik bos bos geldik simdi 😂 ece bu aralar kayip valla anlamadim bende
cahillesohbetikestim Aag06 ohh beni oğlan da büyüse de biraz gezmeye gitsek ya 🤣 alimenin egzaması nasıl oldu canım