Durubebegim iki_tospik_annesii öylede çıkmadı gir oraya bizi bir konuda etiketle benim ismim duru1bebek
UmutsuzPolyanna iki_tospik_annesii yok benim lakabım süslü Pakize zaten evlenmeden önce babam evlenince kocam sağolsun lakabını eksik etmediler mdjd🤣
Armess_loya iki_tospik_annesii değilim kuzum bebişim yok, daha önce konuştuk galiba kaynananı seviyordun değilmi bende seviyordum öyle bir muhabet olmuştu sanırım hatlar karışmadıysa 😂🙈🌸eski üyeyim beni bilirsin yaa Pink rose9
Durubebegim iki_tospik_annesii Yemin ederim şu an gülme krizleri ndeyimKeşke ses atılsaydı kahkahalarımı dinleseydiniz Ben de hatçenin ismi kidste sert mülayim sandım orda arıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
iki_tospik_annesii Durubebegim Allah seni hemiii ksksks kahkaha attım burda walla 😂😂😂😂 Kdiste özel msj attım size bak Hatcwyi etiketledim
esmir UmutsuzPolyanna Arkadaşlar şöyle söyliyim polyananın inci gibi dişleri varmış çok kıskandım bukadar bilgi yeterli 😂😂😂😂
UmutsuzPolyanna esmir vakti zamanında kaç gayme saydı anam onlara mdkdmdj 1 sene uğraştım düzelsin diye nütfen 🤣🤣
Armess_loya Esraliiii MAŞALLAH SUBANALLAH BAREKALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM BAĞIŞLASIN 🧿🧿🧿💓🤲🏻