Deletedmom_85 Durubebegim aaah sarı papatyam. Ya vallahi atıyorsunuz böyle nazar deydirecem şimdi allahım korusun kötü bakan kem gözlerden bu papatyanın ismi ne annesi 😍
Deletedmom_85 iki_tospik_annesii ah tosbikkk 😍 ulann çocuk aşkına geldim zaten istiyorum ha bu bebeleri görünce ısırıp sevesim geldi 😂
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna ya yüzünün olmadığı fotoya etiket yapma beni kardeşim Bi heyecan bakıyorum yok 😂 yine sansürlemiş ya te Allahım haberler de yaparlar ya nası da becerdiysen shgdhhs
Deletedmom_85 Durubebegim aminnn inşallah canım Allah razı olsun 😍 Ah duru güzelliği ordan geliyor demek ki annesi
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna hiç böyle hanım hanımcık tatliş kıza böyle konuşmalar yakışıyor mu hahdhdh 😃💖 beklediğim gibi çıkmadın poliiii uzaktan bakan bu kızın ağzı var dili yok der jahshah 😃
Deletedmom_85 Durubebegim iyi de Bi gündü 15 ne alaka onu çözemedim bir şey söylemedi mi. E bu kız iki hafta giremiyor mu şimdi ☹️
Yigit_Aras9 UmutsuzPolyanna çok gzüelsin ya 😅hele o gözün kaşindaki güzel detaylar çok güzel foto çekmiş aşık oldm allahım affet