UmutsuzPolyanna Durubebegim Yiğit Aras uyumuyormuş bende annesine eline bi bez ver tozları alsın o zaman boş boş durmasın diyorum 🤣🤣
Armess_loya iki_tospik_annesii 🧿🧿🧿MAŞALLAH SUBANALLAH BAREKALLAH RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM BAĞIŞLASIN 🌸🌸YİĞİDO BEBE, 🤗😂💓
iki_tospik_annesii Armess_loya Aminnn cnm inşallah 🙏❣️ Biz seninle daha önce konuştuk mu hiç ? Hamile misin bebeşin war mı 🌸
UmutsuzPolyanna iki_tospik_annesii yeminle benim gece ki moodum buydu 😅mide yanması bacak ağrısı derken aynı böyle memnuniyetsiz bakıyordum😅 MAŞALLAH SUBHANALLAH 🥰🥰😍🧿🧿
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Hahaha Allah seni napmasın hemi kaksks bizim lakabımız sert mülayim 😂😂😂
Durubebegim iki_tospik_annesii öylede çıkmadı gir oraya bizi bir konuda etiketle benim ismim duru1bebek
UmutsuzPolyanna GISGANDIM BENDE HAŞİN ERKEKİM İLE FOTO ATAYIM BARİ 🤣 @Durubebegim @iki_tospik_annesii @Yigit_Aras9 @esmir @Deletedmom_85 @Azizinannesi2 @Deletedmom_35 @cahillesohbetikestim ve rahmetli @Bebiscann 🤭🤭
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna ya yüzünün olmadığı fotoya etiket yapma beni kardeşim Bi heyecan bakıyorum yok 😂 yine sansürlemiş ya te Allahım haberler de yaparlar ya nası da becerdiysen shgdhhs
Armess_loya iki_tospik_annesii değilim kuzum bebişim yok, daha önce konuştuk galiba kaynananı seviyordun değilmi bende seviyordum öyle bir muhabet olmuştu sanırım hatlar karışmadıysa 😂🙈🌸eski üyeyim beni bilirsin yaa Pink rose9
Durubebegim iki_tospik_annesii Yemin ederim şu an gülme krizleri ndeyimKeşke ses atılsaydı kahkahalarımı dinleseydiniz Ben de hatçenin ismi kidste sert mülayim sandım orda arıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣