Onner Pptya gün vermedi 38+1de tekrar kontrole çağırdı yani 11 martta☹ Bebek hala makat geliş duruyor bu arada hic döndüğü yok
MrsMavis Ylmazasli94 doğum kanalına kafasını yaslamis her an gelebilir birde sancilarim oluyor ara sıra sanırım ondan 🤣 erkek cinsiyetimiz
Ylmazasli94 MrsMavis hayırla gelsin inşallah 😊 benimde erkek 😊 ara ara bel ağrım oluyor sancı öyle birşey mi nasıl birşey 😊
melekkizim_00 55alp34 akıntınız nasıl peki benimki böyle seffaf bazen sarı gibi 😏 geçen Dr gittim suyu mu acaba diye ama değil dedi yinede içim içimi yiyor acaba su mu diye
55alp34 melekkizim_00 benimde aynı anlattığın gbi canm kötü koku yoksa peynirimsi gbi bide yeşile dönük renkte değilse korkmana gerk yok bebek büyüdükçe rahime baskı çok yaptığından akntı gelmesi normal
sewdaergin melekkizim_00 akıntı hamile kaldığımdan beri var bazen şeffaf bazen krem rengi.artık daha da arttı.Aslında içtiğim su miktarı ile rengi bazen sarıya dönüyor (az su içersem).
melekkizim_00 55alp34 ha yok o şeyler, valla her şeye pimpirikleniyorum sağlıkla bi kucağıma alsaydım🙏🏼🥰
Gamzeyldrm RonayiM benimde planlı sezeryan olucak canım 35+3 ayın 4 dünde gün alıcam kaçına verir acaba gün
Liyaaaaam melekkizim_00 34+4 benimde martın 3.haftası alırız dedi akıntım çok hatta bazen suyummu diye düşünmeden edemiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
melekkizim_00 Liyaaaaam ay aynen bende o yüzden geçen hafta Dr gittim alttan baktı su değil dedi ama içim içimi yiyor her tuvalete girmemde😏