MrsMavis melekkizim_00 şuan 36+2 yim 2 gün önce kontrole gittim normalde 18 mart doğum tarihi ancak doktor o kadar beklemez dedim haftaya tekrar randevum var bakalım
Ryhnylmz melekkizim_00 benim de 34+4 haftalik zorunlu sezeryan hastabe tam 39 haftada aliyo o yuzden 22 23 mart oluyo hayirlisiyla Rabbim hepimize hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin 🙏
Happybsrn Yarın 34🙏 oluyoruz inşallah 🌺 Mart son haftası dedi doktor ama ne zaman gelir kendi tercihi tabi,artk bel ve çatı ağrısı yaşamaya başladım 🥴🥴🥴 hayırlısı ile kucagimiza alalım artık gerçekten yorucu olmaya can sıkmaya başlıyor hamillelik
Yasecer An itibariyle 35 oldum şekerim var bebişim önden gidiyor biraz 2 martta gidicem doktor gün belirleriz dedi her hafta nst ye giricekmişim şekerimolan anneler kasılmaları hissetmez dedi doktor bakalım kızlar inşallah hayırlısı ile doğururuz sizce genelmi iyi epiduralmi doğum için
Pptya Ilkmeyvem Yaa bı bana gün verilmedi sanırım 🤭😁 bende istiyogrommm 34+4 deyiz ultrasona göre 35+5 kontrole gittiğimde ultrasonda 36+4 olacağız verir mi acabaaa tarih
Pptya lllllg gün için siz mi sordunuz yoksa dr nuz mu planladı bende kontrole gittiğimde 35+4 olacak nerdeyse 36 söyler mi acaba tarih planlı sezaryan olacağni bliyor
Onner Pptya ben de salı günü kontrole gideceğim 35+4 de gitmiş olacağım. Sezeryan düşünüyorum bakalım doktor gün verecek mi😊 özele mi gidiyorsunuz devlete mi?
Ilkmeyvem Pptya canım benim riskli gebelik 27.haftamdan bu yana sürekli hastane de yatıp çıkıyorum plesanta previa kanama vs yaşıyorum bir sorun olmazsa 21 mart inşallah olmaz 🤲
duygulu62 melekkizim_00 34+1 den selamlar 🥰 en son 33 de gttm bebegın kilosu 2 kilo 100 gram boyu 43 cm di . Doktor doğuma kadar 3 kilo oldurmaya çalış dedı 😀 36 da kontrole çağırdı . Ole heyecanlıyım ki çok az kaldı
RonayiM Bildircininannesii beyaz benimki son günlerde baya bir arttı hamileligimin başından beri vardı 🙄
Bildircininannesii RonayiM benmde vardı en bastan beri. Beyazdı ama 2 gündür yeşil oldu çıldıracam artık bıktım fitil ilaç kullanmaktan
MrsMavis Ylmazasli94 doğum kanalına kafasını yaslamis her an gelebilir birde sancilarim oluyor ara sıra sanırım ondan 🤣 erkek cinsiyetimiz
Nursahdemirayak melekkizim_00 bende Mart sonuyum🙈 Doktorum planlı mı yoksa kendi sancımın gelmesiyle mi yapalım diye sordu banada. Bende planlıyı tercih ettim kızımda planlı oldu normal dogum ve suyumu patlatarak hızlı şekilde oldu. 2. Heyecanımm💙🥳