Tugbaoruc 34+4 teyim bende sezeryan olucam inşallah doktor 20 mart dedi ama istersen 22.03.22 yaparz dedi kararsızım 20 olursa balık 22 olursa koç burcu olucak 😊 koç inat oluyormuş 😁
melekkizim_00 Liyaaaaam ay aynen bende o yüzden geçen hafta Dr gittim alttan baktı su değil dedi ama içim içimi yiyor her tuvalete girmemde😏
Ayynurrr BesteKc Aa Aynıymışız bende 34+0 ım. İnşallah sağlıcakla zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏
BesteKc Ayynurrr ayy amin hepimiz inşallah.. heyecan başladı mı sizin ben bazen çok geriliyorum 😵💫😵💫🥺😂
Ylmazasli94 MrsMavis hayırla gelsin inşallah 😊 benimde erkek 😊 ara ara bel ağrım oluyor sancı öyle birşey mi nasıl birşey 😊
Ayynurrr BesteKc biraz heyecan var ama sakinim genel olarak 🙏yarın doktor kontrolümüz var bakalım neler diyecek daha doğum şeklimiz belli değil inşallah sağlıcakla ikimizde kurtuluruz 🙏
Elisa01 Bizde 35 haftalık olduk doktor kontrolümüz var inşallah tarih verir çünkü eşim ona göre izinlerini ayarlıcak 🙄
sewdaergin melekkizim_00 akıntı hamile kaldığımdan beri var bazen şeffaf bazen krem rengi.artık daha da arttı.Aslında içtiğim su miktarı ile rengi bazen sarıya dönüyor (az su içersem).