Minigiminannesiii Busraaacan 11haftada erkeğe benziyor dedi 12.haftada yüzde 90 erkek dedi şu an beklemedeyiz bakalım
superstar_00 Busraaacan 13 haftada söyledi doktor 16 haftada gittigimde tekrar soracağım aynı mı diye.
Umutunannesi92 12+3 de öğrendik oğlumuzun olacağını ama doktor bir hafta sonra yeniden bakmak istedi💙
nese-kasap MerveAknc benimki de göstermedi resmen ultrason da poposunu görüyoruz sırtını görüyoruz üzerine oturmuş
Dilan35 Kızlar ben devlete gidiyorum bu yazan arkadaşlardan devlete gidip öğrenen var mı acaba çarşamba günü randevum.var o gün tam 17 haftalık olacak bebeğim acaba öğrenebilir miyim artık çok merak ediyorum
DerinKoss 16+3’te öğrendik 😊 Doktorumuz “Cinsiyet Muskası”na yazdı 😅 Evde minik bir etkinlikle öğrendik 🥰
Cansusahinn Zeyzen evet zaten ilk keşke gördük başka birşey görülmedi 1 ay sonraya çağırdı öyle gördük bebisimizi🥰
Zubidubii Busraaacan 14+6 da ögrendim bu oglumda :) ilk oglumda 13 ün icindeydik ama özelde ögrenmistim. Hatta dpktor alttan bakalim dedi kesin net olur boyle gostermiyo dedi ben istemedim hazirlikli da degldim :) özellerde daha erken ogrenilebiliyor devlet 15 16yi bekliyor genelde