Eymensmom35 Cansusahinn Ay saçmalayın ya ben hamileliğimi öğrendiğimde 5+3du ve bebek daha keseye yeni yerleşmişti veya kimisinin daha henüz o sıra bebek kesede bile olmuyor insanları yanıltmayın ..
Sena_liya Eymensmom35 15. Hafta demek istemistir sanırım yada doktoru çok tecrübeli keseye göre anlıyor 🤭😁
Eda05 Eymensmom35 ablamda 4 hafta gebeyken öğrendi fetal DNA ile öğrenile bilen bisey ayrıca çocuğun kalıtsal bir hastalığı varmı hersey biliniyor anne ve bebegin kanı ayrıştırılıyor maliyetli bisey ama güzel bisey
Cansusahinn Eymensmom35 canim istersen gel burdan ben sana kanıtlayayım e nabizfan ne zaman gitmişim ya da ultrason görüntüsünü vereyim şimdi bebeğim ne kadarlık bak sen karşılaştır niye yalan soyliyeyim keseydi zaten ilk gordugumuzde
pelince34 Busraaacan 11. Haftada %60-70 erkek dendi. 12. Haftada erkek gibi dendi 16. Haftada erkek olduğu kesinleşti 💙
Sinemmmasya pelince34 16.hafta olup erkek bebekte kordonla organın karıştırılma ihtimali nedir sizce. Bana erkek dendiğinde 16.haftadaydım ama içimde şüphe var nedense kordonu pipi sanmış olabilir mi doktor
Cansusu Oznurysff ya 9 da erkek olduğunu nasıl anladı canım.Yaa bende 9.haftadayım doktorum çıkıntı var erkek gibi dedi ama emin olamadı kızda da oluyor mu bu çıkıntı
Aysenur2222 Doktorum 16. haftayı bekledi ben sabırsızladım ama söylemedi iyi ki söylememiş 16. Haftada net gördü sonradan değişmesin hayal kırıklığına uğrama dedi 🤗🤗
mandalina_annesi 17de doktorum cinsşyeti boş görüyorum kız olabilir dedi ama gelin görün ki 23te detaylı ultrasonda erkek okdupunu öğrendik
Camala merhaba kizlar ,bisiy sorucam yeni hamileyimde 1 ay oldu ,karnimda kotu agrilar var ve karnimin sag tarafi sabahlar kotu agiryor 😒boyle olan oldumu ? 🥺
Biyiklikedi Camala Merhaba, büyük ihtimalle bebek yerleştiği için ağrıyor benim de öyle idi. Ama içinin rahat etmesi için en azından sağlık ocağına gidebilirsin
Ravzaemine123 Camala ben dede oluyor canim gelişiyor onunla.alakali ooo büyüdükçe rahim büyüyor sonucda