Sbusra696 Busraaacan kızımı 5 aylıkken öğrenmiştik ikinci hamileliğim 15 haftalık bakalım nezaman belli eder cinsiyeti merakla bekliyoruz sağlıcakla gelsinler inşallah vaktin de
Ravzaemine123 Camala ben dede oluyor canim gelişiyor onunla.alakali ooo büyüdükçe rahim büyüyor sonucda
Mrs_ars Kızlar 12. Haftamda doktorum erkeğe benziyor dedi 16.haftada gittim bu defada %80 kıza benziyor dedi ama haftaya tam anlarız dedi kafam iyice karıştı tekrar değişebilir mi böyle birşey başına gelen var mı
aden_ Mrs_ars bana ilk başta yüksek ihtimalle erkek dedi ama 14 haftalıkken %90 kız olduğunu öğrendik
Sinemmmasya pelince34 16.hafta olup erkek bebekte kordonla organın karıştırılma ihtimali nedir sizce. Bana erkek dendiğinde 16.haftadaydım ama içimde şüphe var nedense kordonu pipi sanmış olabilir mi doktor
Hasret0658 Sinemmmasya 16 haftalıkken yanılma payı düşük derler ama bana 16 haftalıkken erkek denildi 23 haftalıkken ayrıntılı ultrason da kız olduğunu öğrendim kordonla karıştırmışlar :)
pelince34 Sinemmmasya evet bu konuda doktor önemli ama bana 11. Haftadan beri hep erkek dendi iki ayrı dr göründüm biri devletteydi. Arkadaşım devlet hastanesinde çalışıyor o da şuan benimle aynı hafta hamile onun takipli olduğu dr 11 . Haftada baktı. 12. Ve 16. Haftada kendi doktorum söyledi.
0ayse_00 Kullanici2003 aslında doktorum söylemedi ben sordum ilk erken fallan dedi ama yüksek ihtimalle kız dedi benim ikili taramaya 12+6 haftada gittim ondan da bilmiş olabilir
gulsuayan Sizinki henüz erken 12 de tahmin de bulunup 16 da söylüyorlar doğru olan da 16. haftadir cinsel organlar gelişimini 16. haftada tamamlamış oluyor doktorum da bu konuda garanticiyi 16. haftada öğrendik oğlumu siz de sabredin yanılma payı olmasın 🙏🏼