Henüz 15. Haftadayım daha ilerde olan hamilelerden fikir almak isterim 😇
    Çoğullarla ilgili kitaplar okumanda büyük fayda var ben son haftadayım hatta son günlerim ilk 6 ay en az 3 ay ayırmaman gerekiyor bebişleri Doğumdan itibaren hastane odasında bile aynı yatakta ben şuan iki park yatak aldım bir tanesini henüz kurmadık 6 aydan sonra Kurucaz bir tanesini de yatak odasında yanıma kurduk
      Ahhh bi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😍😇Psikolojik olarak rahat hissetmeleri açısından mi acaba
      Vona ilk olarak çoğullarla a dan z ye yaşam ı tavsiye ederim akabinde aklınıza yatan kitaplardan fikir alabilirsiniz gerek yetiştirme gerek emzirme konularında faydalı oluyor yatak konusu tabiki psikolojik var oluşlarından beri birliktirler küt diye ayırmak acımasızlık olur 😊
      Ebrucukm benimde 4 aylık ikizlerim var.bende park beşik kullanıyorum. İkizleri 3 ay aynı yatakta yatırmak neredeyse imkansız çünkü bi tanesi uyanınca tekmeliyo diğeride uyanıyor.bizzat kendim yaşadım.aynı odada yatırıyorum ama farklı yataklarda yatıyorlar
        Esmaal yani kendi durumumun da ne olacağını bilmiyorum ama arkadaşımın var güzel yatıyorlar birlikte hatta biri ağlıyor diğerinin kulağının dibi ama o kıpırdamıyor bile hep değişken faktörler çeşitli şeyler denenebilir
          Ebrucukm benim bebeklerim aynı odada bile yatsalar birbirlerini uyandıriyo bence her bebek için geçerli değil bu olay denedim bende çünkü aynı yatagi
            Ebrucukm ilk aylarda sorun olmuyo canım yatıyolar ama ilerledikçe çıt sesine uyanıyorlar.hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
              Ebrucukm ben biryerden bilgi almadım ama öyle hissetim park yatak ta birkaç ay beraber yatsınlar diye düşündüm kayınvalidem birbirlerine bir Zarar verirler. Olmaz dedi🙄
                Ben 2 tane beşik aldım sırt sırta koydum onları orada yatacaklar inşallah .
                • Vona bunu yanıtladı.
                • Vona bunu beğendi.
                  Vona canım ben büyüyen beşikler varya onlardan aldim takım olarak dolabi şifonyeri vs. Ayni takimin besigini yaptirdim ayriyetten yani bi bebek odasi aldim ayni odanin besiginden iki tane dolabi sifonyeri bitane o sekilde yaptim herkezin maddi durumu neyse o sekilde alinmasi en uygunu bence. Bu uyandirma vs butun bebeklerin huylari karakterleri farkli birinin uyuyo diye digerininde cocugu uyuycak diye bisey yok ama giyim konusunda uzmanlarin kesin bi gorusu varki farkli giydirmek cocuklarin kendi karakterine bürünmesinde öncelikli bi davranismis ikizde olsa kardeş olarak buyumesi gerekirmis özguven acisindan. Nacizhane fikrim 😊❤
                  Vona bi ara çilek de indirim vardı .yatak da dahil 490 liraydı 2 ay önce falan ondan aldım .kademeli beşik .4 yaşına kadar kullansınlar sonra bakıcam zaten çok pahalı olmadığı için kullanabildikleri kadar kullansınlar sonra bakarız