Ikiz bebeklere nasıl yatak / beşik alınmalı ????
Ahhh bi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😍😇Psikolojik olarak rahat hissetmeleri açısından mi acaba
Ebrucukm benim bebeklerim aynı odada bile yatsalar birbirlerini uyandıriyo bence her bebek için geçerli değil bu olay denedim bende çünkü aynı yatagi
Twinsmom66 tabiki söylediğim gibi değişken faktörler her bebek bir değil her ikiz de bir değil
Ebrucukm ben biryerden bilgi almadım ama öyle hissetim park yatak ta birkaç ay beraber yatsınlar diye düşündüm kayınvalidem birbirlerine bir Zarar verirler. Olmaz dedi🙄
Mucizeveannesi 🤷🏻♀️ Sizlere kalmış herkesin kendi çocuğu bişey diyemem
Ben 2 tane beşik aldım sırt sırta koydum onları orada yatacaklar inşallah .
Gezginmuallime hangi tür beşik aldınız ?
Vona canım ben büyüyen beşikler varya onlardan aldim takım olarak dolabi şifonyeri vs. Ayni takimin besigini yaptirdim ayriyetten yani bi bebek odasi aldim ayni odanin besiginden iki tane dolabi sifonyeri bitane o sekilde yaptim herkezin maddi durumu neyse o sekilde alinmasi en uygunu bence. Bu uyandirma vs butun bebeklerin huylari karakterleri farkli birinin uyuyo diye digerininde cocugu uyuycak diye bisey yok ama giyim konusunda uzmanlarin kesin bi gorusu varki farkli giydirmek cocuklarin kendi karakterine bürünmesinde öncelikli bi davranismis ikizde olsa kardeş olarak buyumesi gerekirmis özguven acisindan. Nacizhane fikrim 😊❤
Vona bi ara çilek de indirim vardı .yatak da dahil 490 liraydı 2 ay önce falan ondan aldım .kademeli beşik .4 yaşına kadar kullansınlar sonra bakıcam zaten çok pahalı olmadığı için kullanabildikleri kadar kullansınlar sonra bakarız