Kvrckmom Ezgii0 bende 24 haftalık ve 7 kilo aldım. Dikkat ediyorum hamur ve tatlı yememeye çalışıyorum ama nasıl oldu bende anlamadım.
Yasmn2409 sdymtl ben de kiloluyum baya 7 kilo verdim 21. Haftadayim hala almadım cok şükür bakalım ileriki süreçte ne olacak
Gzm23 gamzosgamzos aynen öyle canım giderken ağlıyordum tedirgin oldum şimdi iyiyim şükür rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇🌸🙏🙏
star3star Hatice-31 yaa ne güzel maşallah diyim nazar değmesin🧿bendr ikizlere hamileyim neler yaptınız bu süreçte.kilo bünyeyle alakalı tabiki ama yinede insan tavsiyeler almak istiyo bu süreçte
Hatice-31 star3star saol canım hiçbir şey yapmadım kuzum zaten pek iştahlı biri değilim vücudum da kilo almaya meyilli değil hala kusma cabası çok şükür bu günlere kadar geldik sağlıkla gelsinler sizde inşallah güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 🙏🙏
EsengulC Serapa 33 hfta 12 kilo aldım lk hamileliğimi de 16 kilo ile tamamlamıştım sanırım bunda o civarda bişey olur
Meryemakyildiz Serapa 12hatalik oldu suanlik kilo almadim ikinci gebelik cnm sen cok dikat et son aylarda alma bari bebegin kilo alacagi seyleri yesen bide hamur isinde uzakdur
Turkaninalli Serapa 21+1 haftalık hamileyim 8 kilo aldığımı şimdi tartılarak gördüm ve çok moralim bozuldu
Smallsquirrel Goncagulozer sanki kilo alamadığım için bebeği besleyemiyor gibi hissediyorum ama kilosu haftası falan hep iyi gidiyor çok şükür
Eliffefee Goncagulozer yok neden kızsın ki bebeğimin gelişimi ve kilosu iyi hatta haftasına göre önde bile gidiyor