Xxz Serapa ilk gebeligimde ilk üç ay 5-6 kilo vermiştim şimdi ikinciye hamileyim 12. Haftamdayim çok şükür 1 kilo vermiştim onu da almışım . İyi bakmaya çalışıyorum kendime . İlk yaptigim hataları yapmamaya çalışıyorum. Ben açıkçası kilo alma derdindeyim anliycaginiz
Paramedikannee Canankanat18 Canım badem yağı , bebe yağı , susam , Hindistan cevizi , hakiki zeytinyağı karıştır hepsini sür güzelce su iç bol bol birde
Gzm23 gamzosgamzos aynen öyle canım giderken ağlıyordum tedirgin oldum şimdi iyiyim şükür rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇🌸🙏🙏
NBA Rjn21 doktor bişey demedi de hemşire 2 kilo belki alırsın dedi 😬 ilk gebeliğimde 6 kilo almıştım ama doğumdan çıkınca 3 kilom eksikti zayıflamıştım bunda kaç kilo gider doğum sonrası bilmiyorum 🤭
Rjn21 NBA Son bi ay çok kilo alınıyo diyorlar ya merak ediyorum kaç daha alırım kaçla giderim doğuma diye 🤷🏼♀️
suyesili Gorkemm valla benim durum da aynı böyle ama buldum sıkıntıyı tatlıyı çok seven ben 18-19. Haftaya kadar tiksindim yiyemedim sonra bı geçti tam geçti tatlı yeme isteğim arttı bı anda kilo alimim arttı 😭🤣🙈
asenat_hsr Serapa 30. Haftada girdim 5 kilo almışım bebegim saglikliymis ama ben pek bisey yiyemiyorum