Nsms 20.hafta ilk üç ay üç kilo verdim şimdi geri aldım şu an başladığım kilodayım 😎 inşallah çok almam 🤗
Seyma_ck Serapa 28 hafta +7 kilo ben de.Ama sizin haftalarda birden 5 kilo aldım sonra frenledim kendimi 1 ayda 2 kilo aldım ona rağmen☺️
kafasibidunya 37 hafta 18 kiloyla devam oy oy Allahtan boyum uzun millet çok almamışsın diyor siz bi de gelin içimi görün diyorum 😭🤪
ayse-huseyin16 Ipekkarakus0 inşallah 🌸 benim bünyem kilo alan da bir bünyeydi aslında neden almıyor anlamadım 😄 işime geliyor benimde umarım son 2 ayımı da bu şekilde atlatırım çünkü boyum 150 🙄 kilo almam asla yararıma olmayacak
Ipekkarakus0 ayse-huseyin16 benim de bünyem almaya müsait o yüzden hamileliğimden beri tuz ve hamur işi tüketmiyırum sırf fazla kilo alırım diye böyle de devam edecem inşallah ama alırmıyım ne olur bilemiyorum ☺️
Gzm23 gamzosgamzos canım alttan muyane etti açılma yoktu nsteye bağladılar aç gittim ama aç tok fark ediyor mu dedi normal tok ama değerin iyi dedi
ayse-huseyin16 Ipekkarakus0 ben hiç dikkat etmedim ya daha doğrusu 62 ile hamile kaldım ilk üç ay 58 e düştüm şu an 64 üm bu şekilde 2 kg aldım ama asla sağım solum çıkmadı aksine eski Halime göre yüzüm küçücük duruyor 🤷🏻♀️