Ikizlerimibeklerken 2kezAnneyim en son geçen hafta pazartesi günü gitmiştim o zaman büyüğüm 1250 küçüğüm de 970 gramdı
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn ciğer geliştirici iğne oldunuz mu bana da doktorum bi daha ki gelişinde yapıcaz demişti haftaya gidicem inşallah biraz internetten baktım da ondan sonra bebek hareketleri azalıyor demişler genelde
Ulkermadn Ikizlerimibeklerken Evet ben 8 doz oldum hemde. 4 doz olmuştum ard arda sonra Bi hafta koruyor doktorum gecen hafta son kez daha yaptı artık rahatız cok sükür korkma bir gün azalma oluyor hareketlerinde sonra tepinmeye devam 😅 34 den sonra zaten ciğerleri gelişiyor
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn art arda derken bi anda mi yapıyorlar bide ayıptır sorması ne kadar ödediniz ignelere
Ulkermadn Ikizlerimibeklerken 2 iğneyi bir yapıyor 24 saat sonra iki iğne daha yapıyor toplam 4 doz ediyor. Bişey ödemedim doktor yazdı sağlık ocagında bedava vuruldum
Villanelle Ikizlerimibeklerken ben bugün aldım ciğer geliştirici iğne. 4 kutu aldım. Yanında bir kutu da progestan vardı. 40 TL ödedim eczaneye
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn siz özele mi gidiyorsunuz benim gittiğim yer özel de acaba ondan mı kendileri yapacaklar diye düşündüm siz öyle diyince
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn benim internette okuduğuma göre kimi doktor yatış isteyip ikinci dozu 12 saat sonra yapıyormuş inşallah benden öyle bisey istemezler gittiğimiz hastane de evimize çok uzak
Ikizlerimibeklerken Villanelle teşekkür ederim pahali bisey de değilmiş inşallah faydasını görür bebişlerimiz
Ulkermadn Ikizlerimibeklerken Benim yatış falan olmadı. Öğlen saglık ocagına gittim vuruldum ertesi gün aynı saatte bidaha vuruldum. Doktorum hastane de de vurulabilirsşn dedi ama ekstra para vermek istemedim sağlık ocagı da cok yakındı o yüzden
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn aslında rahim ağzı açıklığı falan yok ama tek yumurta ikizi olduğu için en fazla 36.haftaya kadar kalabilirlermiş anne karnında
Ulkermadn Ikizlerimibeklerken İnşallah daha çok dayanırlar. Benimde çift yumurta 35 deyim ama artık dayanamıyorum doğum için gün isticem