Ulkermadn Ikizlerimibeklerken İnşallah daha çok dayanırlar. Benimde çift yumurta 35 deyim ama artık dayanamıyorum doğum için gün isticem
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn Alllah yardımcımız olsun. Keşke benimde daha fazla durma imkanım olsa da dursalar benim biraz risk var tek kese tek plasenta var o yüzden 36dan sonra anne karnında ölme ihtimali çok yüksek dedi doktorum 34-36 arası sezeryan olacak dedi
Ikizlerimibeklerken 2kezAnneyim Amin cümlemizin yavrularını 🤲🏻 tek plasenta olduğu için yeterli beslenemiyor küçüğüm tek yumurta ikizlerin de bi bebek ölürse kordona kan akışı duruyormuş ve diğeri de ölüyormuş
Ikizlerimibeklerken 2kezAnneyim ilk duyduğumda erken doğacaklar çok küçük olacaklar diye üzülüyordum ama şimdi sağlıklı olsunlar da büyürler Allahın izniyle diyorum
Ikizlerimibeklerken 2kezAnneyim fark hep vardı ama azdı 20 ve 26 haftalar arasında biraz çoğalıyor gibi oldu haftalık takip ediyordu doktorum şu an fark sabitlendi gibi o yüzden iki haftada bir gidiyorum %23-25 arasında gidip geliyor 25in üzeri sıkıntılı oluyormuş
Ikizlerimibeklerken Ulkermadn benimle ilgili bi durum değil zaten doktorum diyor o riski göze almam diye gidebileceğim başka doktor da yok maalesef en fazla 36ya kadar durabilecekler o yüzden
Ikizlerimibeklerken 2kezAnneyim inşallah sağlıkla kucağımıza alalım başka da bisey istemiyorum 🤲🏻 sizin bebeklerin kiloları ne kadar su an