Mor_papatya_ Muratnevin Bana imkansız geliyo belki de bozuk olabilir bilemiyorum sabah test yapayım en iyisi pazartesi gününü bekliyemicem😅
Nursezer37 Mor_papatya_ yapınca tekrar haber ver merak ettim😃inşallah en hayırlısı olur bende şimdi hamileyim21 haftalık
Asel477 Mor_papatya_ bu testi biliyorum bende çoğu zaman boyle çıkıp hüsrana uğramıştı kan verin varsa muhakkak çıkar az da olsa değer.
Mor_papatya_ Asel477 Haklısın bozuk olabilir sabah tekrar test yapmak şuan beklediğim gebelik değil gerçekten kzum oğlum henüz küçük ona bile zor yetiryorum tabi varsa da rabbimin mucizesi 🙏🏼🌼 rabbim sana da tez zamanda nasio etsin ümitsizliğe kapılma kendini test yapmaktan bıraktığın an olur🧿🙏🏼
Asel477 Mor_papatya_ ben hamile kaldım hocam çok şükür Rabbım e 16 haftamiza gireceğiz Allah nasip ederse inşallah,bi donem cok kaptirmistim kendimi bu duruma ,ondan biliyorum bu testleri, saolun yine de güzel dilekleriniz icin
Efraimmm Mor_papatya_ cnm ben hastanede kaldım yatırdılar beni açıklık oluyormuş sancım dursun diye açıklığın olmasın diye
Mor_papatya_ Efraimmm Hemen gittiğin iyi olmuş kzum sen stres yapma rabbim yardımcın olsun dualarım seninle gününde gelir inşallah bebeğin 🙏🏼
Efraimmm Mor_papatya_ estağfurullah kardeşim düşüncen bile bana çok iyi geldi 🤲rabbim hakkında hayırlı olanı nasib etsin gebemisin peki emin oldunmu
Mor_papatya_ Efraimmm Malesef gidemedim hava soğuk bide dolmuşlar çok sık gelmiyo yarına büyük ihtimal 😇
Gokceh Mor_papatya_ canım öncelikle benimde ikinci gebeliğim ve bende hiç düşünmemiştim hapte korunuyoduk ama mevlam ol diyince oluyo o yüzden ona diğcek bişeyim yok ama bence bi kan testi ver gebe olabilirsin hamileykende insanlar adet görebiliyo bu seni yanıltmasın ☺️
Mor_papatya_ Gokceh Rabbimin takdiri varsa tabi mutlu olurum ama bı yandan hazır değilim hem ruhen hem bedenen oğlum çok eziyetli tabi bu kadar dikkat etmemize rağmen varsa mucize benim için 🙏🏼yarın kan vermeye gidicem hem 3.aşımı da olmuş olurum🌸
Efraimmm Mor_papatya_ daha iyiyim elhamdülillah acilmam durdu doktor dikkat edersen bişi olmaz doğum zamanına kadar dedi taburcu oldum bugün Allah razı olsun cnm
Mor_papatya_ Muratnevin Öncesinde hap falan kullaniyo muydun kuzm adet düzensizliği için? Bide testlerin hepsi doğru mu çıktı?