Mor_papatya_ Muratnevin Öncesinde hap falan kullaniyo muydun kuzm adet düzensizliği için? Bide testlerin hepsi doğru mu çıktı?
Nursezer37 Mor_papatya_ yapınca tekrar haber ver merak ettim😃inşallah en hayırlısı olur bende şimdi hamileyim21 haftalık
Mor_papatya_ Nursezer37 Maşallah Rabbim sağlıkla gelsin bebişin🙏🏼🧿 aslında cesaretim yok etmeye😅😅😅dün akşam çok güzel bı rüya gördüm bu bebek sana emanet diyolardi bilmiyorum belki düşünüp durduğum için de görmüş olabilirim🤭haber edicem cnm tahlil çıkar çıkmaz 🥰
Nursezer37 Mor_papatya_ bazı rüyalara kesinlikle inanırım çünkü ben evlenmeden 2 yıl önce bana Mehmet adında biriyle evleneceğimi söylediler 2 yıl sonra Mehmet karşıma çıktı evlendik 🥰
Efraimmm Mor_papatya_ daha iyiyim elhamdülillah acilmam durdu doktor dikkat edersen bişi olmaz doğum zamanına kadar dedi taburcu oldum bugün Allah razı olsun cnm
Mor_papatya_ Nursezer37 Maşallah ne güzel rabbim rüyanızda göstermiş 🥰🧿agzinizin tadı hiç bozulmasın sağlıkla büyüsün bebeklerimiz🙏🏼 bakalm randevu aldım öğleden sonra ya🙏🏼
Mor_papatya_ Elim boş geldim hastanenin sisteminde sorun varmış kan tahlili yapmıyorlarmış yarına kaldı😅
Karansule Tek çizgi görüyorum ben diğer çizgi çok çok silik hamile değilsiniz bence. Ama emin olamıyorsanız bi kan testi yaptırın içiniz rahatlasın
Mor_papatya_ Karansule Nasip kuzum ben bozuk diye düşünüyorum ama hemen çıkması beni şüphelendirdi zaten kan verme yarına kaldı malesef
Guzucuk25 Mor_papatya_ ilk bebeğin küçük mü üzülme bende üzülmüştüm ama simdi iyikj diyorum tabi doğunca nolcak bilmem 1.5 yaş araligi
Mor_papatya_ Guzucuk25 Amin inşallah kzum 2 yaşında oğlum şuan 😇sezaryan dikişimden korkuyom hem hazır değilim😬 tabi Allah’ım hayırlısını bilir varsa da🙏🏼
Guzucuk25 Mor_papatya_ bende sezeryanim daha ağrım sızım olmadı çok şükür korkma senin daha uzun olcak arası
Mor_papatya_ yarmagul Hiç fikrim yok kzum geçen ay da kanamam oldu imkansız gibi bida test aldım akşama yapicam yine çıkarsa vardır😅