gul06_ Hulyaaa1 senin erken baslamis kiz benim 30 hafta suan ben boyleyim bazen acliktan uyyamiyrm yemek yiyip 5 10 dk sonra bidaha acikiyrm 😂
Askiletotomsu gul06_ yoo erken değil Zaten gebelik belirtisidir durmadan acıkmak En başta ilk üç ay olmasi çok normal hanımefendi ne kadarlık bilmiyorum ama 😇
maviananas Hulyaaa1 ara öğün yapıyor musunuz yapmıyorsanız yapın daha çok tok tutar o sizi fazla yemekte yememiş olursunuz
Hulyaaa1 maviananas iştahım olmadığı için bişey yiyemiyorum ama yedim mi tam yiyorum bide hazımsızlığım var ona rağmen bu kadar çok acıkıyorum ya 🤦🏻♀️
gul06_ Askiletotomsu demekki herkeste farkli oluyormus ben 3 ay hic birsey yiyemedimde bulantilardan.
maviananas Hulyaaa1 bir seferde tam yemek sağlıksız kilo yapar az az sık aralıklarla mutlaka ara öğün yapmaya çalışın kuruyemişle falan onu sevmiyorsanız meyveli yoğurt yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum
Cananyildiz Hulyaaa1 bende 7+2 tatlı seyler asla yiyemiyorum ama tuzlu ekşi sürekli ağzıma birsey atasım geliyor midemi bastırıyor sanki. Midem çok ağrıyor özellikle sabahları sanki 2 gündür yemek yemiyorum. Sabahın 8inde uyandım mide ağrısından
Hulyaaa1 Cananyildiz bende tatlı yemek istemiyorum ama tatlı şeyler daha tok tutuyo gibi mide ağrın açlık hissi gibi mi
Cananyildiz Hulyaaa1 Allah kavuştursun benim eşimde asker çok şükür yanımda ama yaza tayinciyiz inşallah es götürülebilen biryer çıkar yoksa çok çok zor olacak 😓
Hulyaaa1 Cananyildiz biz kalmak istedik ama hamile olunca ben evi taşıycam memlekete mecbur çünkü yanımda değil aynı yerde olsakta 10 güne 2 gün gelecek oda zor benim için bilmediğim bi yer market dışında bi yere çıkmıyorum gerçekten zor rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏🏻
Cananyildiz Hulyaaa1 tatlı yiyemiyorum ki hic bir lokma alsam midem harekete geçiyor. Nasıl bir ağrı bende tam bilmiyorum ama sabahları ağrıyor özellikle
Eda_Esen Hulyaaa1 Bende öyleydim canm eşim artık yeter rahatsız olacaksın derdi 29. Haftaya giricem şimdi de midem de bi kazıntı hissediyorum ama yiyemiyorum hem aç hem midem tıka basa da dolu gibi hissediyorum sabahları hafif bulantılarım oluyor…