Hulyaaa1 7+6 haftalık hamileyim 1 haftadır sürekli açım resmen bişeyler yememe rağmen doyma hissim yok sabah erkenden midemin gurultusu uyandırıyor böyle olan var mı acaba
Askiletotomsu Hulyaaa1 inanır mısın 11 de yemiştim 11.45 de tekrar acıktım Bari çikolata içeyim dedim içtim yattım. Yarım saattir yine açım Kalktım dolma yiyorum 🤦
kahvesever__ Hulyaaa1 her saat başı birşey yiyorum Allah afetsin beni valla şimdi de tavuklu pilav yiyorum 🤣🤣
gul06_ Hulyaaa1 senin erken baslamis kiz benim 30 hafta suan ben boyleyim bazen acliktan uyyamiyrm yemek yiyip 5 10 dk sonra bidaha acikiyrm 😂
maviananas Hulyaaa1 ara öğün yapıyor musunuz yapmıyorsanız yapın daha çok tok tutar o sizi fazla yemekte yememiş olursunuz
Hulyaaa1 Ya uyutmuyor bide bu kadarı fazla bence midem yanıyo artık iştahım yok zorla yiyorum sinir oluyorum bide istemsiz 🤦🏻♀️
Askiletotomsu Hulyaaa1 mide yanman için gaviscon kullanıyor musun ? Evet uyutmuyor Uyursam da çıldırmış gibi aç uyaniyorum birden gözüm hiç bişey görmüyor doğru mutfağa .
Hulyaaa1 Askiletotomsu bugün ilk kez kullandım ilaç kullanmaktan yana değilim ama normal de de reflüm var maalesef kullanmak zorundayım sanırım
Hulyaaa1 HGulsah yalnızken zormuş böyle şeyler kontrolüne bile gidemiyorum yabancı memleket kimsem yok die memlekete taşınıcam bi kaç aya bu yüzden sırf
Elifkc Bende o haftalarda öyleydim. Gece 2de açlıktan uyanıp ağlıyordum. Bu saatte yemek yenir mi diye 😁
Hulyaaa1 Elifkc evet ya bende deliriyorum dün gece 3 buçuğa kadar delirdim uyutmadı muz yiyeyim hadi dedim yok mideme inmedi sanki hala açtım 🤦🏻♀️
Cananyildiz Hulyaaa1 Allah kavuştursun benim eşimde asker çok şükür yanımda ama yaza tayinciyiz inşallah es götürülebilen biryer çıkar yoksa çok çok zor olacak 😓
Hulyaaa1 Askiletotomsu herşeyin hayırlısı ne diyelim sağlık olsun da gerisi bi şekilde hallolur 🙏🏻 Teşekkür ederim bu arada beğenmene sevindim 🥰