-MinikveAnnesi- Hulyaaa1 Çok aç hissedip tansiyonu oynayıpta yiyememek 2 lokmada doymak zorla yemek ne oluyor acaba çok kötü bir hismiş bu 😑🙄 Bir de dün canımın cektiğı seyi bugün görmeye katlanamıyorum tam dengesizlestim 😅😂
Cananyildiz Hulyaaa1 tatlı yiyemiyorum ki hic bir lokma alsam midem harekete geçiyor. Nasıl bir ağrı bende tam bilmiyorum ama sabahları ağrıyor özellikle
Hulyaaa1 Cananyildiz hiç bişey istemiyor insanın canı bu saat oldu kahvaltı etmem lazım ne yicemi düşünüyorum 🤦🏻♀️
Yamantosunannesi Doğurmak üzereyim ama postu görünce ilk zamanlarımı hatırladım. Gün içerisinde kaç öğün yediğimi hatırlamıyorum bile. Ağlıyordum artık sürekli acıkıyorum diye abartmıyorum. Yemeyi biraz ertelediğimde tansiyonum düşüyordu olduğum yere çöküyordum. O hissi çok iyi bilirim 3. aydan sonra geçti ama son zamanlarda yine başladı herhalde göbek düştü diye midem açıldı😂
Hulyaaa1 Yamantosunannesi yaa peki mide bulantısı kusma oluşumu geçtikten sonra ben kusmuyorum midem nadir bulanıyor ama buzdolabını falan açmıyorum bulanmasın die iştahsızım koku hassasiyetimde var aslında böyle olmak öğürüp kusmaktan iyi gibi mi sanki bilemedim 😂
Askiletotomsu Mrv135 şekerle alakası yok Gebeliğin ilk üç ayında olağan bı durum bu Sizde olmamış olabilir ama gebelikte beklenen ve hatta gebelik belirtisi de sayılan bir mevzudur çok acıkmak aniden acıkmak sürekli acıkmak
Kedilivebebelilili 6+3 haftalığım sürekli acikiyorum diye canım sıkılıyordu , yalnız olmadığımı bilmek bana iyi hissettirdi kızlar , rabbim sağlıkla hayırla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah
Mrv135 Askiletotomsu Ben bu uyanınca gözüm dönmüş gibi acikmış olma durumunu yaşadım ve yaşıyorum ama benim yüksek insülin direnciyle alakaliydi. Sizin farklı bir durum demek ki.