ipekveannesi Emirela herkesin suyu gelmiyor. Benim suyumu hemşire patlattı ki iyiki de öyle olmuş. Suyum geldikten sonra sancım inanılmaz artmıştı
bebislerimi_buyutuyorum CansuDRY olabilir benim suyum geldi ama sezeryanla doğum yaptım doktor ihmali nedeniyle 🤷🏻♀️
3cocukannesii bebislerimi_buyutuyorum bende aynı şeyi dedim zaten, sizin az az geldi diye herkesin ki de sizinki gibi gelecek değil dedim, herkes Bi olmaz dedim 😊benim dediğimi diyorsunuz
bebislerimi_buyutuyorum 3cocukannesii valla aynını demiş olabilirim çoluk çocukla uğraşmaktan bazen ne yazacağımı unutuyorum 🤷🏻♀️😅
Fasulyem2 Emirela 38+2 deydim cnm gittiğimde 3 cm açıklığım vardı hiç sancım yoktu 1 saat kadar bekledik hafif hafif basladı + suni sancı verildi 4 saat sonra aldım kucağıma kızımı
Yavrukusumm Sabaha karşı 5 de lavobaya gitmek için kalktığımda patladı daha sonra sızıntı şeklinde geldi
SutlacimiYedimmiBen bebislerimi_buyutuyorum “nisanimla beraber suyum geldi ama öyle patladı diye yazanlara bakmayın hoşur diye akmıyor yani yürüyüşte yapın egzersizde yapın yarım saat içinde olacak iş değil çünkü 😊” Bunu söyleyen sizsiniz kendinizle cekinmeyin lutfen
bebislerimi_buyutuyorum SutlacimiYedimmiBen yarım saat içinde olacak şey mi bu nasıl alıyorsa aksın sizde kulp takmak için yorumlara mi göz atıyorsunuz anlamadım tövbe ya
Mavidunyamm bebislerimi_buyutuyorum kız benimki hoşurtt diye aktı hatta pıt diye ses bile duydum 😂😂 patlama anında
Afrasmom Benim gece 4 te güm diye ses geldi karnımdan ayağa kalktım fosur fosur hastaneye gidene kadar aktı. 🤣
bebislerimi_buyutuyorum Afrasmom he gözün aydın mutlu oldun mu dalga gectigin için o kadar komiksin ki gülmekten altıma kaciricam
SutlacimiYedimmiBen bebislerimi_buyutuyorum ya neden inanmak istemiyorusnuzki bnmde o arkadasinki gibi oldu pıt diye bildiğin ses geldi hatta kemiklerimden geliyor sandim ardindan suyum sızıntı şeklinde geldi 5 dk gecmedi hepsi fosurt diye geldi yani sizinki sızmış olabilir çünkü ust tarafta yırtılma varsa sızıyor alt tarfta ise komple su boşalıyor
Mavidunyamm SutlacimiYedimmiBen evet bende de pıt diye ses gelmişti suyum patladığında 😂 duydum yani o sesi
meryemkalay Emirela gece uyurken yatakta bi taraftan bi tarafa dönerken birden suyum patlamıştı şok olmuştum altıma işiyorum sanmıştım 😅
SutlacimiYedimmiBen Mavidunyamm ben yataktan yeni kalktigim icin tutulmusumda kemiklerim çatırdadı sandim bi baktim çiş bitmiyor 😂 dedim bu su
SeydaPrc Emirela Sabah eşim işe gitmek için giyinirken birden ılık ılık aktı suyum yatakta baya bir boşaldı. Akşamdan anlamıştım ben yarın doğuma gidicem demiştim artık bebek dik duruyordu nefes alamıyordum