Durunbigeldim bebislerimi_buyutuyorum yoo gayette sular seller gibi geldi yatak halı sırılsıklam oldu. Hastaneye giderken depent taktım şişmişti 2 kez değiştim sezaryene girene kadar aktı
Afrasmom Durunbigeldim valla bu kişinin erkek olduğunu düşünüyorum. Kadın olsa bu kadar cahilce konuşmaz. Hasta ruhlu ya sinir etti beni… Millete ters ters cevap vermiş…
SutlacimiYedimmiBen Mavidunyamm ben yataktan yeni kalktigim icin tutulmusumda kemiklerim çatırdadı sandim bi baktim çiş bitmiyor 😂 dedim bu su
Mavidunyamm SutlacimiYedimmiBen ama sızıntı şeklinde gelmesini isterdim ya insan korkuyor birden patlayınca ve çok fazla akinca
Sedaceylan Emirela gece 2 sıralsrında yatakta debelenirken aniden kese patladı neye uğradığımı şaşırdım altım yapıyorum sandım🤪 uyanıktım oysa her yer battı yatak halı:)))) hemen banyoya koştum lakin durmak bilmiyordu bayagı aktı
Ceylin680 Emirela suyun ne zaman gelicegi hiç belli olmaz birde zamanı gelmiş artik.benim akşam 10 .30 uyurken geldi .birde 33 haftalık hamileydim.inanamadim önce altıma kaçırdım sandım durmayinca anladım su olduğunu