Emirela Kızlar doğum hikayelerinde suyunun patladıgını herkes gece ya da sabaha karsı tuvalete kalktıklarında oldugunu söylüyor. Sizde de öyle mi oldu. Cok merak ettim. 40+3 üm yürüyüş bile yapmak istemiyorum dısarda suyum patlarsa diye 🙈😬
Sed22-09 Emirela doğumda patladı suyum canım her zaman patlar diye bişey yok 8 santim açılmam vardı aşağıdan kontrol ederken suyumu da patlattılar
bebislerimi_buyutuyorum Emirela benim gece 3te nisanimla beraber suyum geldi ama öyle patladı diye yazanlara bakmayın hoşur diye akmıyor yani yürüyüşte yapın egzersizde yapın yarım saat içinde olacak iş değil çünkü 😊
SutlacimiYedimmiBen Sed22-09 ikinci dogumda bnmde oyleydi 9 cm aciklik vardi ebe kontrol ederken suyu patladi
SutlacimiYedimmiBen bebislerimi_buyutuyorum vallh hosurtt diye geliyor bnde olduğu gibi herkeste aynı degilki
3cocukannesii bebislerimi_buyutuyorum benim eltimin suyu benim yanımda patladı ve bildiğin musluktan akar gibi aktı mutfağın halısı felan batmıştı, herkesin ki farklı oluyor yanlış bilgi vermeyin
CansuDRY bebislerimi_buyutuyorum Benim suyumu ebe patlattı, ayağa kalktığım gibi aynen de sizin söyleminizle hoşur diye aktı, her yer sırılsıklam oldu. Sizinki patlamamıştır. Sızıntı olmuştur.
Mavidunyamm bebislerimi_buyutuyorum kız benimki hoşurtt diye aktı hatta pıt diye ses bile duydum 😂😂 patlama anında
yarenaygk34 Sabah uyandım eşim yoktu sabah dokuz gibiydi bi iki lokma bişeylet hazırlardım oturdum bir den foş diye bir su boşaldı benden altıma kaçırdım sandım afedersiniz 🙈
denizvebulut Emirela Benim gece 2 de tuvalete kalktigimda koridorda ilerlerken patladı. Hemde baya bildiğin patladı 😁😁 öyle sızıntı falan değil çeşme gibi durmak bilmeyen şekilde.
bebislerimi_buyutuyorum SutlacimiYedimmiBen herkesinki bir değil ben kendi ailemde ve kendimde olanı söyledim
bebislerimi_buyutuyorum 3cocukannesii yanlış bilgi vermiyorum herkesinki bir olacak diye birşey yok eltinin öyle oldu diye hepimizin mi öyle olcak 😂
Fasulyem2 Emirela öğleden sonra geldi ama sabahtan gelmeye baslamıstı ben su olduğunu anlamadım aklıma bile gelmedi uyudum uyandım öğlen hiç sancım da yoktu kalktığımda elbisem ıslanmıştı şok oldum
Emirela Fasulyem2 kaçıncı haftadaydınız aceba. Suyunuz geldikten sonra mı sancılarınız gelmeye başladı
Fasulyem2 Emirela 38+2 deydim cnm gittiğimde 3 cm açıklığım vardı hiç sancım yoktu 1 saat kadar bekledik hafif hafif basladı + suni sancı verildi 4 saat sonra aldım kucağıma kızımı
SutlacimiYedimmiBen bebislerimi_buyutuyorum “nisanimla beraber suyum geldi ama öyle patladı diye yazanlara bakmayın hoşur diye akmıyor yani yürüyüşte yapın egzersizde yapın yarım saat içinde olacak iş değil çünkü 😊” Bunu söyleyen sizsiniz kendinizle cekinmeyin lutfen
3cocukannesii bebislerimi_buyutuyorum bende aynı şeyi dedim zaten, sizin az az geldi diye herkesin ki de sizinki gibi gelecek değil dedim, herkes Bi olmaz dedim 😊benim dediğimi diyorsunuz
CansuDRY Emirela İki normal doğum yaptım, biri bebek çıkarken patladı, diğerinde doğum hızlansın diye ebe patlattı.😅 Üçüncüye hamileyim, yine hastanede patlar umarım.
bebislerimi_buyutuyorum CansuDRY olabilir benim suyum geldi ama sezeryanla doğum yaptım doktor ihmali nedeniyle 🤷🏻♀️