Mmmelzo oyku2021 aa ne güzel gözünüz Aydın rabbim ömrünü güzel eylesin inşallah😍Bende bugün gittim kontrole suyu sınırdaymış carşamba tekrar çağırdı bakalım azalıyor mu su yoksa sabit kalıyor mu ona göre bir yol izleyecek☺️
Nidanur97 SinemAyto bende kendi isteğimle sezeryan seçtim bizimde ☺️ 7 Mart inşAllah sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah🤲
Oznuroznurr 34 haftalık hamileyim 1 nisan görünüyor ama bebeğim halen makat duruşta nasıl döndüreceğim baya bır egzersiz yapıyorum ama aynı durumda olan var mı normal doğum istiyorum 😇
Madonna 31 haftamdayim şuan nts ye daha girmedim. 32. Haftam bitince doktor kontrolüm var o zamn konuşacağız normal mi sezeryan mi diye ama ben normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse 😊 tabiki inşallah normal doğuma uygun oluruz kızımla 💜
Yldzsenk Ebru-li aynıyız 😊inşallah sağ saglim kucağımıza aliriz yavrularımızı , kolay dogumumuz olsun inşallah🤲
Nurcan6161 26+6 haftalık şuan doğum 23 mayis gösteriyor uygulamaya göre bakalım ama mayis başı gelir gibi hissediyorum 👧🥰🙏