Safina Ebru-li 36+1 haftalığız bugun kontrole ve nst ye gittim 1 marta sezeryen doğumum olucak inşallah ikizlerime kavuşucağız az kaldi çok heyecanlıyız
gizemezgibicen Ebru-li benim son 2 gün allah nasip ederse 38+4de sezeryan oluyorum 22.02.2022 de heyecanla oğlumu bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin herkesin evladını saglıklı bir şekilde ellerne almayı nasip etsin 🧚
Gulumsee gizemezgibicen Amiin inşallah.. Bende 39+0 da 22.02.22 de sezeryan olacağım 💖 Sağlıkla gelsin bebişler😊
ElfErk Ebru-li 31+5′te benden :) 19 nisan gibi verdi doktor tarihi💜 son ana kadar bekliyorlar mi merak ediyorum:)
Brc07brc 31+3 olduk bizde ama daha doğum şeklimizi yada günümüzü almadik belki bu haftaki kontrolde öğrenebiliriz
iki_minik_annesi Ebru-li 39+2 daha heeeec bir hareket yok bide 21 aylik oglum hasta iki gundur ates dusmuyo napicam bilemedim galiba stresten cocuk iyice icime kacti
Yamantosunannesi Uygulama şafak 20 diyor😌 37+1 olarak beklemedeyiz beyefendiyi bu hafta çatı muayenem var🌸
Babynisan MelekMervertlek aynı günüz ikimizinde 32+2 yiz bizde 🥰Rabbim sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏❤️
Mama12 Busra6034 merhaba, günlerimiz aynı ben de 35+6yım şu an 😅 benim de doktorum 20-21 Mart olarak gözüküyor doğumun dedi bakalım heyecanla bekliyorum.
Busra6034 Mama12 merhaba😊 bende çok heyecanlıyım bi an önce zaman geçsin istiyorum inşallah sağlıcakla alırız kucagımıza🤲 bebeğinizin cinsiyeti ney
Alparslanannesii EgesMomm 37 de girdim vende o kadar korkutmuşlardı ki gitmek bile istemedim ama çok şükür hiç bişey hissetmedim