39+1 haftalık bu uygulamaya göre 6 günüm var nst de az sancım cıktı yatırmak istediler fakat ben istemedim malum covidden sebeb ve bulundugum ilde cok fazla yayıldı hemen hemen bütün cevrem covid ben bişey hissetmiyorum ama sancım gözüküyor sancılanırsam gelirim dedim doktorum izin verdi sıkıntı olursa acile gidicem olmazsa artık 2 günde bir gidicem nstye yalnız benim ufak bi problemim oldu 38+ 6 günlük iken ufak kanamam oldu dogum basladı diyerek korkuttular bütün esyalrımızı alıp gittik acile alttan muayane o zmn yapıldı ilk kanamanın sebebi idrardan dediler bir ilaç yazıp gönderdiler tek kullanımlık suya ayılan ilaç kullandım dün tekrar idrar verdm temz cıktı kanamada artık ufak ufak leke gibi bebegin hareketleri norml suan için bi sıkıntım yok bakalım artık ne zaman gelicek doktorum sezeryan istemiyo kemik yapın normal doguma cok müsait dedi bu arada hiç açılmamda yok sancı arttıkça açılır diyolar bende merakla bekliyorum doktor sancım olmazsa 41 haftayı beklicez hala sancın olmazsa suni sancı vericez dediler normal dogumdan korkmuyorum ama acılmamın olmaması ne yalan söylim beni korkutuyor