Feyzaveannesi Hilal0320 Ya 15 Mart benim görümcemin kıznın yaş günü. Günler birbirine yakın olsun istemiyorum. İlerde aman iki masraf olmasın beraber kutlayalım falan olmasın diye 😂. Ama ne kadar uzğa atarsam atayım maks 2 gün 😂
Hilal0320 Feyzaveannesi aynen şimdi benimkiler bı hafta arayla olcak doktorun dediğine göre ikisinin bir kutlanacak eğer bebek için sıkıntı olmayacaksa aynı gün olsun bari diyorum bı hafta önden gidiyor zaten bakalım
SC290606 Ebru-li sanırım en çok bizim zamanımız var uygulamaya göre 111 gün ☺️ 24+1 oldu oğlum doktorum 30 Mayıs dedi sezeryan olacağı için aksi bir durum olmazsa inşallah.rabbim hepinize sağlıklı birer doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla alalim yavrularımızı
pinarpi Uygulamaya göre 23 Nisan, benim içime doğan 14 - 15 Nisan, normal doğum istiyorum ama şartlar sezeryan gerektirirse kendi doğum günüm 5 Nisan o güne denk getiririm 🙈
Guzel_anne15 Bende bugün 23. Haftalığım doğumum haziran 20 gözüküyor bakalım dokturumuz ne diyecek 🤰❤
Nilesea Ebru-li aynıyız ben de 34+4 teyim, çevremdeki birkaç bebek doğdu son birkaç ayda hepsine soruyorum hangi hafta hangi günde doğduklarını, çoğunluk 39-40. Haftalar ama hiç belli olmuyor tabi kişiden kişiye değişiyor 🙃
Zeynepun Ebru-li 32. Hafta itibari ile nst ye gırıyorsun 38. Haftada çatı muaynesı var benım 24 gunum kaldı uygulamaya gore allah nasıp ederse epidural normal doğum düşünüyorum ilk gebeliğim haftaya çatı muaynem var
ipekveannesi Ebru-li 18+6 günlük olduk doğum tarihimiz 16 temmuz gözüküyor 💙 normal doğum olduğu için belli olmaz genede
Mutlu_anne Ebru-li uygulamaya göre son 13 doktorum iki hafta geri söyledi ultrason da öyle çıkıyor ne zaman olur belli değil heran olabilir 3gebeligim ucude ayrı bir heyecan🙈
direncc Ebru-li çatı muayenesini eğer normal doğum yapacaksan yapıyor ve en son muayenede yapıyor tabi doğuma gittiğinde tekrar yapılıyor. Nst 30. haftadan sonra düzenli olarak giriyorsun yani doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum benim ikinci bebişim aynı doktora gidiyorum 30. Haftadan sonra düzenli olarak nst gireceksin dedi.
Bendiyebiri GulnazYuldasova https://imgyukle.com/ kuzum buraya tıkla gelen sayfada yüklemeye başla de ordan seç fotoğrafını. Sonra yükleniyor oraya sende aşağıda iki tane link oluyor kopyala yazıyor ikinciyi kopyala dersen direkt burda resim paylaşmış oluyorsun link değil. Ordan kopyaladığını burda posta gir yapıştır de link görünüyor sonra paylaşınca resim olarak çıkıyor. 🥰 dene bakalım olacak mı ?