iki_melek_annesi Yigit_Aras9 Ben alıyım ama benim kız yolda büyük olur dersen 12 yaşında kızım var 33 haftalık hamileyim bekliyim dersen talibiz😅
Yigit_Aras9 iki_melek_annesi 😅😅başka talipleri i bekliyeyim ben benm oğlan kendinden büyük kız istmez😅😅 Maşlah 12 yaşinda kızın mı var kaç yıllık evlisin
iki_melek_annesi Yigit_Aras9 13 yaşında da oğlum var 14 senelik evliyim 32 yaşındayım aceleci çıktım biraz🤣🤣
Bebiscann iki_melek_annesi bende 17 de evlendim 28 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 7 yaşında kızım var bide 4 aylık bebişim var😍
cahillesohbetikestim iki_tospik_annesii oyy yerim ben onları Allah bağışlasın 🥰🧿 babamız koydu ismimizi bizimde🤣🦁
iki_tospik_annesii cahillesohbetikestim Sağol teyzesi 😍❣️ Benimde ilk oğlumu hoca koydu ikinciyi babası 😂 bana hak düşmedi ksksks 😅😅
cahillesohbetikestim Ba_momss iyiyiz çok şükür de gaz problemimiz var biraz bir çözüm arıyoruz beyzam nasıl iyi mi fıstık🥰
Ba_momss cahillesohbetikestim damla lar varmış kullansaydin alıp bı bacım bizde gaz problemi yok kızlar sansliymis biraz doktorumuz demişti erkekler de fazla oluyomus birazcık. Napsin çıldırttı bugün 9 da kalktı 12 de uykusu geldi komşudan kalkıp eve geçtik uyumayı bilmedi ayağımdan bıraktığım an uyandı 3 kere 3.de en sonunda bende kalk kız artık dedim kaldirdim 🤣 3 de uyudu hala ağzı açık uyuyo sanki evin işini o yaptı da dinleniyo 😂😂😂😂
iki_melek_annesi esmir Ben de dedim benim kız yolda 33 haftalık hamileyim bekle accık sabret olmaz dedi 🤣biz kızımızı veriyoz da o kabul etmiyor vermemmm istesede vermem artık bitti bu iş🤣🤣🤣
iki_melek_annesi esmir Ne kızımız kaldı ne nazlığımız beğenmedi sen de verme🤣🤣dönüp dolaşıp gelir bize geri hahaaa
iki_melek_annesi Bebiscann Sennin de acelen varmış canım, bu uygulama da herkes küçük 🤣🤣🤣🤣biz nere gidek maşallah Rabbim evlatlarını bağışlasın ailenle musmutlu ol inşallah ama ben de küçüğüm yaşımı tersten okuyunca 23 oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Bebiscann iki_melek_annesi yok seninde yaşın küçük kız 😍 teşekkür ederim 🥰 seninde evlatlarını rabbim bağışlasın sende çok mutlu ol inşallah canım benim 😘❤️
iki_melek_annesi Bebiscann Aminnn inşallah 😍😍çocuklarla büyüdüm ben de ama iyiki olmuş diyorum bide şunu fındığı doğuraydık🥰🥰🥰