iki_melek_annesi Deletedmom_7156 Ameliyat yerini kuru tutmaya çalış bide bilmiyorum ama benimde öyle olurdu uyuşukluğu tam geçtiği zaman ağrı oluyordu dikkatli hareket et bide üşütme canım
Yigit_Aras9 Bebiscann herkes kendine dünür bulmuş 😅😅yokmu benım oğlumu alan iki_tospik_annesii Durubebegim Deletedmom_7156 Ba_momss iki_melek_annesi UmutsuzPolyanna esmir cahillesohbetikestim @Azizinannesi2 @
cahillesohbetikestim Ba_momss iyiyiz çok şükür de gaz problemimiz var biraz bir çözüm arıyoruz beyzam nasıl iyi mi fıstık🥰
iki_tospik_annesii Durubebegim Hahah benim iki bebeğe aynı durumdaydı 😂😂😂 Alparslan’ı kaynanam halleti muhammeti de ben 🤣🥲🥲
iki_tospik_annesii Durubebegim Evet cnm bağlıyorum yaza alıştırıcam inşallah Gece ve gündüzü bir kesmek istiyorum
Durubebegim iki_tospik_annesii evet öyle yaparsan. Daha çabuk alışır ben iki oğlumuzda direk bezden kestim bir iki yapıyorlar daha sonra kolay oluyor
iki_tospik_annesii Durubebegim Benim Muhammet büyük lavabosunu söylüyor ama çişini gene beze yapıyor onun için çiş ve kakayı bir alıştırmak daha iyi
iki_melek_annesi Yigit_Aras9 Ben alıyım ama benim kız yolda büyük olur dersen 12 yaşında kızım var 33 haftalık hamileyim bekliyim dersen talibiz😅